Κύριε Χαρδαλιά, όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις στον Νόμο;

28 Ιουλίου 2020

Όπως ενημερωθήκαμε από το διαδικτυακό πόρταλ iefimerida

«Το βράδυ του Σαββάτου η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να γιορτάσει παρέα με την οικογένειά της και καλούς φίλους την ονομαστική της γιορτή. Μάλιστα, είχε κλείσει ένα τμήμα του παραλιακού μαγαζιού Reef Athens Riviera, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό για το ζευγάρι και το οποίο επισκέπτονται συχνά για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα ποτά τους.

Αναμφίβολα, η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη, που έλαμπε από χαρά, ήταν αυτή που ξεχώρισε, καθώς η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής επέλεξε για τη “μεγάλη” μέρα να φορέσει ένα κοντό ασημί φόρεμα με ουρά, φτερά στα μανίκια και ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ με ταιριαστές ψηλοτάκουνες γόβες και μακριά σκουλαρίκια σε σχήμα φιδιού.

Δεν ήταν όμως μόνο η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη που έκανε το πάρτι τόσο φαντασμαγορικό. Εκτός από τα βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα, μπροστά από τα οποία φρόντισε να φωτογραφηθεί μαζί με τον σύζυγό της, κάποια στιγμή η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να χορέψει τσιφτετέλι, με τους φίλους να τη χειροκροτούν και να την επευφημούν…»!

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να απευθυνθούμε προς τον κ. Νίκο Χαρδαλιά, που διατελεί υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων από τις 15 Μαρτίου 2020 και ο οποίος εν μέσω της πανδημίας έχει ταράξει στη νομιμότητα τον ελληνικό λαό!

Όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις προς το νόμο και τις κυβερνητικές αποφάσεις;

Εάν ναι, τότε τι ενέργειες έκανε και τι πρόστιμα επέβαλε ο κ. Χαρδαλιάς, στους συνδαιτημόνες του εν λόγω πάρτι;

Εκτός κι αν θέλει να μας πείσει ότι όλοι φορούσαν μάσκες και όλοι τηρούσαν τις αποστάσεις!

Γιατί φαίνεται τον κ. Χαραλιά δεν τον ενόχλησε το πάρτι της συζύγου του Περιφερειάρχη Αττικής, τον ενόχλησαν ωστόσο τα παραδοσιακά πανηγύρια του λαού μας!

.