Λένα Ζευγαρά: «Ήμαρτον- Δεν Έχεις Το Θεό Σου Η νέα της επιτυχία έρχεται!

8 Ιουλίου 2020

Με ένα μοναδικό medley επιστρέφει δισκογραφικά η Λένα Ζευγαρά! Η δημοφιλής ερμηνεύτρια των μεγάλων επιτυχιών, που μετρά δεκάδες εκατομμύρια προβολές στο YouΤube, έρχεται να μας ξεσηκώσει μουσικά για ακόμα μία φόρα.

Με την υπογραφή του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και της δισκογραφικής της εταιρίας Panik Platinum, η Λένα Ζευγαρά παρουσιάζει το «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου/ etc», ένα medley-hit με πέντε τραγούδια, που απογειώνονται από τη φωνή και τον μουσικό παλμό της.

To «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου/ etc» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 29 Μαΐου μαζί με ένα live video clip, που γυρίστηκε στις αρχές Φεβρουάριου, πριν επιβληθούν τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξη Κωνσταντινίδη, στο νυχτερινό κέντρο «Tokyo Theater Athens», όπου για έξι ολόκληρους μήνες σημείωσε sold out εμφανίσεις η Λένα Ζευγαρά.

 

Πάρτε μία πρώτη μουσική γεύση από το «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου/ etc» μέσα από το video teaser που μόλις κυκλοφόρησε στα social media.

Με τη Λένα Ζευγαρά “αμάρτησε” η Πάτρα, δείχνοντας πόσο της είχαν λείψει τα δυνατά live, με ξεχωριστούς καλλιτέχνες.Είναι αναμφίβολα η τραγουδίστρια έκπληξη και μια νέα είσοδος στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού που έχει προκαλέσει πανικό.

Η 27χρονη Λένα Ζευγαρά έχει μπει για τα καλά στα μουσικά δρώμενα και με δυναμισμό και σταθερά βήματα εξελίσσεται διαρκώς σε κάθε της εμφάνιση στα μπουζούκια.

Η τραγουδίστρια-φαινόμενο με τα δεκάδες εκατομμύρια views στο YouΤube και τις sold out εμφανίσεις, εμφανίστηκε στο Volcano του Παναγιώτη Βασιλειάδη.ο μελαχρινό κορίτσι από την Καρδίτσα βλέπει συνεχώς τις μετοχές του στο τραγούδι να ανεβαίνουν.

Επάξια κερδίζει την αγάπη του κοινού , εισπράττει το θαυμασμό του και το ανταποδίδει με τις μεγάλες της επιτυχίες. Τα σταθερά της βήματα προς την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων της μαρτυρούν πως ήρθε για να μείνει και να φτάσει στην κορυφή. Έχει άλλωστε όλα τα φώτα για να το πραγματώσει.

«Ήμαρτον», «Δεν Έχεις Το Θεό Σου», «Έχασα Τη Γη», «Θα Χορέψουμε» και «Σβήνω Τηλέφωνα» τραγούδησε η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που, με το μοναδικό της πάθος, ήλθε, για μία ακόμη φορά, να μας παρασύρει σε ξέφρενους ρυθμούς, όπως μόνο εκείνη ξέρει! 

.