Κόντρα Πολάκη -Πατούλη για «δουλίτσα»

16 Αυγούστου 2020

Μια απευθείας ανάθεση της Περιφέρειας Αττικής αξίας 23.320 ευρώ για «Εκτυπώσεις Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Καλοκαιριού 2020» που, όμως, τουλάχιστον προς το παρόν, έχουν αναβληθεί έγινε αιτία για να αντιπαρατεθούν ο Παύλος Πολάκης και ο Γιώργος Πατούλης. Συγκεκριμένα, σε σημερινή ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε χαρακτηριστικά:

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΟΥΛΗ ,περιφερειάρχη Αττικής ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;;

Στις 13/8 ανακοινώνεις πως λόγω κορωναϊού αναβάλλονται όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Αττική.(φωτό 1-2)

Στις 14/8 ο αντιπεριφερειάρχης σου των Οικονομικων αναρτά στο διαύγεια απόφαση απευθειας ανάθεσης αξιας 23.320 ευρώ για «ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2020 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ»!!!!!!!!!!!!(φωτό 3-4)

Δηλαδή εμείς τη «δουλίτσα» θα την κάνουμε γίνουν δε γίνουν οι εκδηλώσεις!!!
Φτύνετε τον κόσμο στα μούτρα και τρώτε ασύστολα ως «άριστο επιτελικό κράτος της λαμογιάς και της ρεμούλας»

Όλα εδώ θα ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ όμως ….τελικά…

Π.Αττικής: Θα γίνουν εκδηλώσεις το Σεπτέμβριο

Η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής ήρθε λίγες ώρες αργότερα και εν ολίγοις λέει ότι «η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να αναστείλει τις εκδηλώσεις αυτές ως το τέλος Αυγούστου, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και πειθαρχώντας στις αποφάσεις της Πολιτείας, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι το πρόγραμμα ακυρώνεται, αφού το μεγαλύτερο μέρος του είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί μέσα στο Σεπτέμβριο».

Και προσθέτει: «Για το λόγο αυτό οι υπηρεσίες της Περιφέρειας λειτουργώντας έγκαιρα , με απόλυτη νομιμότητα και διαφάνεια κι εκτελώντας αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, προχωρούν τις απαραίτητες διαδικασίες για την ανάθεση συγκεκριμένων εργασιών που πρέπει να γίνουν, για την υλοποίηση του προγράμματος.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και πίσω από την απόφαση αυτή δεν κρύβεται καμία «δουλίτσα» και δεν εξυπηρετείται κανένας «φίλος», όπως ισχυρίζεται στα προσωπικά του social media ο κ. Πολάκης.

Ο μόνος που πραγματικά εξυπηρετείται από το πολιτιστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής είναι οι καλλιτέχνες και δημιουργοί που όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε, καθώς και οι χιλιάδες συμπολίτες μας που θα παρακολουθήσουν όταν περάσει το επόμενο κρίσιμο 15νθημερο, τις εκδηλώσεις μας.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, οφείλουμε όλοι να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι», καταλήγει η ανακοίνωση.aftodioikisi.

.