Ο Νίκος Βέρτης «ORAMA The Music, βγήκε στη σκηνή, χαμογελαστός, στέλνοντας το δικό του μήνυμα να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας

15 Αυγούστου 2020

Ρεπορτάζ  Ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης

Ο Νίκος Βέρτης «ORAMA The Music βγήκε στη σκηνή, χαμογελαστός, στέλνοντας το δικό του μήνυμα να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας .

Από νωρίς το απόγευμα, έξω από το μαγαζί δημιουργήθηκαν ουρές, με τους φαν του Νίκου Βέρτη να δίνουν ραντεβού στα απογευματινά μπουζούκια. Κόσμος, φορώντας στα καλά του, στάθηκε στην ουρά, περιμένοντας να θερμομετρηθεί προκειμένου να μπει μέσα στο μαγαζί.

τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπήρχε αντισηπτικό και οι υπάλληλοι του κέντρου φορούσαν μάσκες. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.500 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρίσκονται 550 άτομα.

Ο Νίκος Βέρτης βγήκε στη σκηνή, χαμογελαστός, στέλνοντας το δικό του μήνυμα. Ο τραγουδιστής ζήτησε ευγενικά από τους θαμώνες να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για να διασκεδάσουν. «Θέλω να σας παρακαλέσω να διασκεδάσετε όπως μπορείτε και όπως νιώθετε, αλλά να μην ξεχνάμε τα μέτρα ασφαλείας. Θα περάσει κι αυτό

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν θα συνεχίσουν τα ρεπορτάζ για την καλή Ελληνική διασκέδαση, καθώς και από το μικρόσφωνο του ψηφιακού ραδιοφώνου elliniko-fenomeno.com.

.