Η Νατάσας Θεοδωρίδου τους πήρε όλους στο λαιμό της, λαϊκούς καλλιτέχνες και του επιχειρηματίες στης Διασκέδασης

15 Σεπτεμβρίου 2020

Η Νατάσας Θεοδωρίδου τους πήρε όλους στο λαιμό της, λαϊκούς καλλιτέχνες και επιχειρηματίες στης Διασκέδασης από τη συναυλία της το Σάββατο στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες και επιχειρηματίες της Διασκέδασης μίλησαν στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη -εν μέσω έξαρσης του κορωνοϊού στη χώρα- προβληματίζουν καταγράφηκαν στη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο

Παρά τις διαβεβαιώσεις των διοργανωτών συναυλιών ότι τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και τα θέατρα λειτουργούν με μειωμένη πληρότητα, σύμφωνα με τις οδηγίες των Αρχών για την προστασία της δημόσια υγείας, οι εικόνες από τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου το Σάββατο στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας έχουν προκαλέσει την γενική κατακραυγή, λόγω του συνωστισμού.

Από τις εικόνες καθίσταται σαφές ότι δεν υπάρχουν αποστάσεις στις θέσεις του κοινού, στο κατάμεστο από κόσμο Κατράκειο. Επιπλέον, ελάχιστοι -ενδεχομένως… κανείς- δεν φορά μάσκα. Τοπικοί φορείς κάνουν λόγο για εκδήλωση που φανερώνει πλήρη ανευθυνότητα των διοργανωτών και των Αρχών.

Δείτε μερικές ακόμη εικόνες από τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο υπερβολικά κατάμεστο Κατράκειο της Νίκαιας:

Για την ώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από πλευράς διοργανωτών, όμως οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν μιλούν από μόνες τους και δείχνουν, αν και υπάρχουν κενά καθίσματα, οι παρέες έχουν συμπτυχθεί και οι αποστάσεις ανάμεσα στους θεατές δεν τηρούνται.

 

 Άφησαν τον διοργανωτή να κονομήσει και τώρα…τον ψάχνουν! Εκ των υστέρων εισαγγελική έρευνα για τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου.Γιατί δεν την διέκοψε η αστυνομία;Γιατί δεν πήγε αυτόφωρο ο διοργανωτής;Γιατί ο δήμος έδωσε άδεια;

Του Άρη Σπίνου

Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Βασιλικής Τσιρώνη προκάλεσε η συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου το περασμένο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο «Κατράκειο» Θέατρο της Νίκαιας παρουσία χιλιάδων θεατών, δίχως να τηρείται κανένα απολύτως μέτρο ασφαλείας για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε ενημερωτικά site και στα social media από τη συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας, προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελικής λειτουργού για την …εξόφθαλμη παραβίαση των μέτρων διασφάλισης της δημόσιας υγείας, όπως των αποστάσεων ανάμεσα στους θεατές αλλά και την χρήση μασκών.

Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν ένα θέατρο κατάμεστο από κόσμο που εκτιμάται γύρω στα 3.000 άτομα. Οι αποστάσεις του 1,5 μέτρου δεν τηρήθηκαν, ενώ ελάχιστοι φορούσαν μάσκες.
Όλα αυτά ενώ απαγορεύεται η παρουσία κόσμου στα γήπεδα και ενώ όλα τα κέντρα διασκέδασης, μπαρ και εστιατόρια κλείνουν από τα μεσάνυχτα προς αποτροπή διάδοσης του Covid -19.

Και όμως οι διοργανωτές της συναυλίας αψήφησαν τα μέτρα και η συναυλία έγινε κανονικά στο κατάμεστο ανοικτό θέατρο με χιλιάδες θεατές.

Το χειρότερο είναι πως η συναυλία έγινε χωρίς να αντιδράσει ουδείς από τις αρχές, την Αστυνομία ή τον τοπικό Δήμο, ώστε να αποτραπεί αυτή η συνάθροιση των χιλιάδων ανθρώπων.

Ας σημειωθεί πως το «Κατράκειο» ανήκει στον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη και παραχωρείται σε εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων.

https://edolio5.blogspot.com/2020/09/blog-post_28.html#more 

 

Οι περισσότεροι από τους διαμαρτυρόμενους συγκρίνουν τα (ανεπαρκή) μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης που φαίνεται να ίσχυσαν με την κατάσταση που επικρατεί.

 

Η συναυλία στο Ηρώδειο Σάκη Ρουβά… Από τις εικόνες καθίσταται σαφές ότι δεν υπάρχουν αποστάσεις στις θέσεις του κοινού,  

.