Προωθείται για Δήμαρχος Χαλανδρίου ο Χάρης Ρώμας;

27 Σεπτεμβρίου 2020

Βοά στα πολιτικά στέκια του Χαλανδρίου, η φήμη πως ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης το τελευταίο χρονικό διάστημα προωθεί για υποψήφιο Δήμαρχο Χαλανδρίου – παρ΄ ότι είμαστε ακόμη μακριά από τις εκλογές – τον πολύ επιτυχημένο ηθοποιό, σεναριογράφο, σκηνοθέτη, στιχουργό και εσχάτως πολιτικό Χάρη Ρώμα! Αφού στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ο Χάρης Ρώμας εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό του κ. Πατούλη! Όπου έχει οριστεί ως σύμβουλος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων!

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Πατούλης αξιοποιεί τον πολυτάλαντο Χάρη Ρώμα! Αφού ως Δήμαρχος Αμαρουσίου, ο Γιώργος Πατούλης είχε αναθέσει στον Χάρη Ρώμα την επιμέλεια θεατρικής ομάδας του Δήμου των Βορείων Προαστείων. Κατανοούμε λοιπόν την φροντίδα του κ. Γιώργου Πατούλη προς τον άλλοτε συμφοιτητή του στην Ιατρική Σχολή των Αθηνών! Αλλά γιατί στο Χαλάνδρι κι όχι στο Μαρούσι, όπου ο πρώην Δήμαρχος και νυν Περιφερειάρχης έχει πολλά κονέ; Μα γιατί στο Μαρούσι την θέση του Δημάρχου εποφθαλμιά η σύζυγος του Περιφερειάρχη Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη! Η οποία επεδίωξε να είναι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου στις εκλογές του 2019, αλλά δεν της έκατσε για πολλούς και διαφόρους λόγους! Η οποία βρέθηκε απέναντι από τον νυν Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου (σ.σ. επιλογή της ΝΔ), παρ΄ ότι τυπικά και όχι ουσιαστικά, ο Γιώργος Πατούλης είχε δηλώσει πως στηρίζει τον Θόδωρο Αμπατζόγλου (;;;)!

Έτσι θα πρέπει να γνωρίζει ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κι επειδή έχει εξομολογηθεί πως θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο Αμαρουσίου, πως ήδη στο Μαρούσι θα στηθεί σύντομα στρατόπεδο Γιώργου – Μαρίνας Πατούλη! Όπως και στο Χαλάνδρι, ίδιο στρατόπεδο θα στηθεί υπέρ του κ. Χάρη Ρώμα! Βέβαια, δεν ξέρω αν ρώτησαν τους Χαλανδραίους γι΄ αυτές τις υπόγειες κινήσεις του κ. Γιώργου Πατούλη! Και βέβαια, αν έφτασαν στα αυτιά του πρώην Δημάρχου Χαλανδρίου Γιώργου Κουράση, αυτές οι υπόγειες διαδρομές του Περιφερειάρχη Αττικής! Ο οποίος Γιώργος Κουράσης ήταν η επιλογή της ΝΔ για το Χαλάνδρι, αλλά όπως λένε κακές γλώσσες, υποσκελίστηκε στον δεύτερο γύρο από τον πρώην και νυν Δήμαρχο Σίμο Ρούσσο, ελέω της φιλίας του κ. Ρούσσου με τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο! Μια φιλία που κρατάει από την συμπόρευσή τους σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ!!

 

.