Οι χαμένες δικογραφίες στο δικαστικό μέγαρο στην Κέρκυρας δεν ήταν χίλιες αλλά 3.602!

22 Νοεμβρίου 2020


Οι χαμένες δικογραφίες στο δικαστικό μέγαρο στην Κέρκυρας δεν ήταν χίλιες αλλά 3.602!

Για 3 κακουργήματα ελέγχεται η εισαγγελέας Μαρία Τατάκη που “εξαφάνισε” 3.602 δικογραφίες! Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την δράση της “δραστήριας”… λειτουργού της θέμιδας. Τέθηκε σε αργία 6 μηνών και έπεται συνέχεια.

Του Άρη Σπίνου Κάθε μέρα έρχονται νέα στοιχεία στο φως ύστερα από την ενδελεχή έρευνα που έκανε ο αντιεισαγγελέας του Α.Π. Γιάννης Προβοτάρης. Σύμφωνα με το πόρισμα του, που έχει στην διάθεση του το edolio5, η έρευνα ξεκίνησε το Οκτώβριο του 2019. Στο σπίτι της εισαγγελέας Μαρία Τατάκη βρέθηκαν 500 δικογραφίες ενώ άλλες 400 σε φιλικό της σπίτι.

Σύμφωνα με το πόρισμα αγνοούνται άλλες 2.500, ως προς την δικαστική τους εξέλιξη. Σήμερα το edolio5 αποκαλύπτει ότι ο αντιεισαγγελέας του Α.Π. Ισίδωρος Ντογιάκος έχει ξεκινήσει νέα πειθαρχική έρευνα σε βάρος της για το γεγονός ότι ανάμεσα στις χαμένες δικογραφίες υπάρχουν και τρεις που αφορούν τον ΧΥΤΑ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ για το οποίον υπήρχαν καταγγελίες για την παράνομη δράση του με ευθύνη τοπικών παραγόντων.

Άλλα και καταγγελίες του Αναστάσιο Κολάγγης απο τις εργατικές κατοικίες Κουλίνα, Κέρκυρα ότι η υπ.αριθ. Γ11/337 δικογραφία, η οποία έχει διερευνηθεί από την πρ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, κα. Δημητρίου,

Ας σημειωθεί ότι η κα. Δημητρίου είχε ασκήσει έφεση επί της υπ.αριθ. 764/2008 αθωωτικής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας για το ίδιο θέμα, η δικαστική εξέλιξης της οποίας αγνοείται.

.