Ο Πρόεδρος Τράμπ ρώτησε τον Μπάιντεν εάν θα έκλεισε τη βιομηχανία πετρελαίου των ΗΠΑ

2 Νοεμβρίου 2020

Ρεπορτάζ Νίκος Βάνης

Trump: «Θα έκλεισες τη βιομηχανία πετρελαίου;»

Μπάιντεν: «Θα έκανα μετάβαση από τη βιομηχανία πετρελαίου, ναι».

Trump: «Αυτή είναι μια μεγάλη δήλωση».

Μπάιντεν: «Αυτή είναι μια μεγάλη δήλωση».

Περιττό να πούμε ότι η βιομηχανία πετρελαίου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς της οικονομίας των ΗΠΑ και όλοι χρησιμοποιούμε προϊόντα πετρελαίου κάθε μέρα. Τα ακόλουθα προέρχονται από τον επίσημο ιστότοπο της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ενέργειας…

Το πετρέλαιο είναι η μεγαλύτερη πηγή ενέργειας στις ΗΠΑ . Χρησιμοποιούμε προϊόντα πετρελαίου για την προώθηση οχημάτων, τη θέρμανση κτιρίων και την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Στον βιομηχανικό τομέα, η πετροχημική βιομηχανία χρησιμοποιεί το πετρέλαιο ως πρώτη ύλη (πρώτη ύλη) για την παραγωγή προϊόντων όπως πλαστικά, πολυουρεθάνη, διαλύτες και εκατοντάδες άλλα προϊόντα ενδιάμεσου και τελικού χρήστη.

Το 2019, η κατανάλωση πετρελαίου στις ΗΠΑ ήταν κατά μέσο όρο περίπου 20,54 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως (b / d), η οποία περιελάμβανε περίπου 1,1 εκατομμύρια b / d βιοκαυσίμων.

Και πολλοί άνθρωποι που παρακολουθούσαν τη συζήτηση απασχολούνται από τη βιομηχανία πετρελαίου.

Στην πραγματικότητα, σήμερα η βιομηχανία απασχολεί σχεδόν 10 εκατομμύρια Αμερικανούς …

Αυτό ισοδυναμεί με το 8% της συνολικής αμερικανικής οικονομίας, δείχνοντας πόσο σημαντικό είναι πραγματικά για την ανάπτυξή μας.

Θέλετε να παρέχετε στην εταιρεία σας τα εργαλεία που χρειάζεται για να υποστηρίξει την έκταση του κλάδου, από την εκμάθηση νέων τρόπων αποθήκευσης αργού πετρελαίου και την επένδυση σε δεξαμενές αποθήκευσης κατάλληλου μεγέθους.

Αυτές δεν είναι ούτε κατώτατες αποδοχές. Οι περισσότερες θέσεις εργασίας στη βιομηχανία πετρελαίου πληρώνουν πολύ καλά και αυτός είναι ένας από τους κύριους παράγοντες για τους οποίους η μεσαία τάξη στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει καταρρεύσει ακόμη.

Και όπως σημείωσε ο Πρόεδρος Τραμπ κατά τη διάρκεια της συζήτησης, υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι σε βασικά κράτη που λαμβάνουν τους μισθούς τους από τη βιομηχανία πετρελαίου.

Συγκεκριμένα, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο εξακολουθούν να είναι ζωτικής σημασίας

Το Ελληνικό Φαινόμενο έχει πληροφορίες ότι ο επόμενος πρόεδρος είναι Ντόναλντ Τραμπ

.