Ο υπουργός του μνημονίου.. (έχει και μια αδυναμία στα μνημόνια>>>Ποιος θα πληρώσει το γήπεδο

27 Νοεμβρίου 2020

Ο υπουργός γνωστοποίησε την «αδυναμία» του για το αφεντικό του ΣΚΑΙ κατά την διάρκεια της υπογραφής του μνημονίου.. (έχει και μια αδυναμία στα μνημόνια ο υπουργός) για το έργο της «Ανάπλασης του Βοτανικού».

Μια «ανάπλαση» που μεταξύ άλλων θα προσφέρει με χρήματα του ελληνικού λαού και ένα γήπεδο στον Παναθηναϊκό. Ποιος θα πληρώσει το γήπεδο;

Ο δήμος Αθηναίων σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ «αναλαμβάνει την ευθύνη και τις διαδικασίες υλοποίησης και κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου του οποίου ο ενδεικτικός αρχικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 72 εκ. ευρώ περίπου…»!

Μετά την κατασκευή το γήπεδο θα περάσει στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ για 99 χρόνια!

Μετά την συγκεκριμένη υπογραφή – και όλα όσα θα ακολουθήσουν μέχρι την ολοκλήρωση του έργου – είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα ενισχυθεί και η «αδυναμία» του Αλαφούζου στους Γεωργιάδη, Μητσοτάκη, Μπακογιάννη που ενέκριναν και δεσμεύτηκαν να χρηματοδοτήσουν την κατασκευή του έργου.

Ρε μπαγάσα Γιάννη η αδυναμία μου είναι γνωστή και μεγάλη……. Αυτό αναφώνησε απευθυνόμενος στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

.