Ο George Soros Από συνεργάτης των Ναζί και αδίστακτος κερδοσκόπος μέχρι θιασώτης της ανταλλαγής πληθυσμών.

25 Νοεμβρίου 2020

Ο George Soros στην ταινία ντοκιμαντέρ «Σόρος». – Ο πράκτορας του Rothschild

Από συνεργάτης των Ναζί και αδίστακτος κερδοσκόπος μέχρι θιασώτης της ανταλλαγής πληθυσμών.

Και τι δεν έχει ειπωθεί για τον Σόρος. Ότι κινεί τα νήματα μιας παγκόσμιας κρυφής δύναμης με τη χρηματοδότηση δικτύων σε ολόκληρο τον κόσμο, που απασχολεί αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους, ή προασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά στην πραγματικότητα είναι κατάσκοποί του.

Ότι στόχος του είναι να κλέψει την πολιτιστική και εθνική ταυτότητα λαών, να οδηγήσει ολόκληρες χώρες στην σκλαβιά και με κερδοσκοπικά παιχνίδια να σπρώξει στη δυστυχία εκατομμύρια ανθρώπων.


Ο Σόρος γεννήθηκε από οικογένεια εύπορων Εβραίων στην Βουδαπέστη.

Οι γονείς του επέζησε του Ολοκαυτώματος χάρη σε ψεύτικες ταυτότητες και σε κρυψώνες. Φιλικά με την ουγγρική ηγεσία μέσα μαζικής ενημέρωσης διέδιδαν ότι ο Σόρος συνεργάστηκε με τους Ναζί και προκάλεσε δεινά σε άλλους Εβραίους ή τους πρόδωσε.

Στην πραγματικότητα, ως 14χρονος νεαρός επέζησε ως δήθεν βαφτισιμιός ενός υπαλλήλου του υπουργείου Γεωργίας, που έκανε απογραφή μεταξύ άλλων της εβραϊκής ιδιοκτησίας.

Σε μια συνέντευξη στο CBS το 1998 ο Σόρος το επιβεβαίωσε

Πριν από την άνοδο του Trump & Q Anon , το όνομα του δαίμονα George Soros (βήχας βήχα) μιλούσε γενικά, γνωστό μόνο για να ενθουσιάσει τους πολιτικούς παρατηρητές από τα πολικά αντίθετα – τους “ακροαριστερούς” που τον λατρεύουν – τον “ακροδεξιό” περιφρονητικό αυτόν.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, η αναγνώριση ονόματος του «ουγγρικού» επενδυτικού μεγιστάνα που έγινε «φιλάνθρωπος» ™ έχει αυξηθεί στο σημείο που ακόμη και πολλοί από τους λιγότερο ευαίσθητα πολιτικά Ρεπουμπλικάνους και «μετριοπαθείς» έχουν πλέον τουλάχιστον ακούσει για ‘αυτόν.

Δεδομένου του γεγονότος ότι δεν υπάρχει τίποτα καλό να πούμε για αυτόν τον άθλιο βασιλιά του καπιταλιστικού κομμουνισμού, τα υποσυνείδητα του Σόρος και άλλοι διάφοροι προπαγανδιστές βρίσκονται τώρα σε κατάσταση ελέγχου ζημιών.

.