Στον λάκκο των Λεόντων ο Νότη Σφακιανάκης

30 Νοεμβρίου 2020

Η προσαγωγή του Νότη Σφακιανάκη στον Εισαγγελέα.

Στον λάκκο των Λεόντων ο Νότη Σφακιανάκης …

Το κατώφλι της Ευελπίδων θα περάσει και πάλι στις 2 Δεκεμβρίου ο Νότης Σφακιανάκης προκειμένου να δικαστεί κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι γιατί θα σας πω κάτι άσχημο» είπε στους δημοσιογράφους ο γνωστός τραγουδιστής βγαίνοντας από την δικαστική αίθουσα.

Ο Νότης Σφακιανάκης , ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από το δικαστήριο καθώς ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας βρίσκεται εκτός Αθηνών προκειμένου να παραστεί σε άλλη δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής συνελήφθη σε μπλόκο της αστυνομίας όταν στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το τζιπ μάρκας Land Rover του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή για τυχαίο έλεγχο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ένα τσαντάκι που βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών, ένα taser και δύο γραμμάρια κοκαΐνη, ενώ στη συνέχεια έψαξαν εξονυχιστικά το αυτοκίνητο.

Ο τραγουδιστής ήταν συνεργάσιμος και υποστήριξε πως έχει άδεια οπλοφορίας, η οποία έχει λήξει, και ότι διέθετε το όπλο για προσωπική του προστασία καθώς φοβάται για τη ζωή του, ενώ για τα ναρκωτικά φερόταν αρχικά να έχει υποστηρίξει σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ πως τα κατείχε για προσωπική χρήση.

Κάτι που όπως φαίνεται όμως δεν ισχύει καθώς ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως δεν είναι δικά του τα ναρκωτικά και ότι ο εντολέας του έδωσε πλήρεις εξηγήσεις για αυτά.

Με το πέρας της έρευνας ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

 

.