Την μνημονιακή καταστροφή του Συστήματος Υγείας, με κορυφαίο εκτελεστή τον Άδωνι, καλύπτει ο Μητσοτάκης με τα lockdown

16 Νοεμβρίου 2020


διεστραμμένη διαφθορά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδειχθεί ακόμη και στους σκληροπυρηνικούς νεοδημοκράτες. Χωρίς όμως με έκπληξη αφού αρκεί να δει κάποιος όλα τα απόβλητα της εποχής του Σημίτη και όλων των άλλων πολιτικών υπονόμων που ξεβράστηκαν μέσα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Για να μην μιλήσουμε για τα μπουμπούκια όπως Διαμαντοπούλου και ΣΙΑ που προορίζονται για το εξωτερικό.

Αυτή η κυβέρνηση του γιου του Μητσοτάκη έθεσε όλη τη χώρα δύο φορές σε lockdown και κατέστρεψε την οικονομία και τις ζωές αναρίθμητων Ελλήνων πολιτών, για να μην αποκαλυφθούν (έτσι νόμιζε) τα εγκλήματα των μνημονιακών κυβερνήσεων, με κορυφαία την περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη, ως Υπουργού Υγείας στην κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά, που κατέστρεψαν το σύστημα υγείας της Ελλάδας καθ’ υπαγόρευση των μνημονιακών συμμοριών.

Το προσωπικό των νοσοκομείων και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ήταν δύο από τους κορυφαίους στόχους μείωσης του Άδωνι Γεωργιάδη, σε σημείο που το Νοέμβριο του 2013 να διεκδικεί την δόξα για τις απολύσεις γιατρών και να λέει ότι δεν θα του πάρει την δόξα ο περιβόητος τροϊκανός Τόμσεν: “Θα κάνω απλώς το αυτονόητο, αλλά έχω βαρεθεί να κάνω το αυτονόητο και να καρπώνεται τη δόξα ο Πολ Τόμσεν”. Η εξόντωση του συστήματος υγείας μέσω της απόλυσης των γιατρών και στη συνέχεια δραματική μείωση των ΜΕΘ ήταν… “αυτονόητο” για τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Και για να έρθουμε σήμερα, πρώτα-πρώτα τί έχουν γίνει οι δωρεές από ιδιώτες για μονάδες εντατικής θεραπείας και γενικά για αναβάθμιση του συστήματος υγείας που έγιναν τους τελευταίους μήνες; Πού πήγαν τα λεφτά; Ή καλύτερα σε ποιούς πήγαν τα λεφτά; Γιατί δεν έχουμε 1.200 ΜΕΘ όπως μας έλεγαν ότι θα κάνουν και πού είναι το προσωπικό τόσο για αυτές όσο και για όλες τις άλλες ανάγκες των νοσοκομείων;

Είναι δυνατόν να ζητούν να τους εμπιστευτούμε; Αυτή τη συσσώρευση διαφθοράς από όλους τους κομματικούς χώρους του παρελθόντος; Τα έκαναν όλα @#$%^&, έβαλαν φασιστική απαγόρευση στους επιστήμονες να μην μιλούν με δημοσιογράφους και φίμωσαν τους δημοσιογράφους (κυρίως των συστημικών καναλιών) να ποδοπατήσουν την δεοντολογία και να μην κάνουν ουσιαστικό ρεπορτάζ, δίνοντας πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ σε επιλεγμένα έμπιστα πρόσωπα στα Media.

Κάποιος εισαγγελέας θα ερευνήσει τουλάχιστον αυτά τα πράγματα;

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

akkel.president@gmail.com, akkel.press@gmail.com

.