Το Ανώτατον Δικαστήριον των ΗΠΑ ετοιμάζεται πλέον να πιστοποιήσει την επανεκλογή του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

23 Νοεμβρίου 2020

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη |

Στην παρακάτω επείγουσα εκπομπή του Σαββάτου, ο Alex Jones (Άλεξ Τζόουνς) από το InfoWars αναλύει τις ιστορικές πολιτικές και πολιτιστικές εξελίξεις που συμβαίνουν σε ολόκληρη τις ΗΠΑ, καθώς οι Δημοκρατικοί και τα μέσα μαζικής ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΩΣ διπλασιάζουν τις προσπάθειές τους για την εκλογική τους απάτη και ο κόσμος παρακολουθεί σοκαρισμένος.

Οι δικαστές των μεγάλων περιφερειακών δικαστηρίων (των εφετείων δηλαδή) των πολιτειών-κλειδιά των ΗΠΑ (όπου δίνονται ακόμη μάχες για την προεδρία των ΗΠΑ) ανατίθενται πλέον αλλού ή μάλλον αντικαθίστανται από το ίδιο το Ανώτατον Δικαστήριον (Α.Δ. εφεξής), τον…«ΑΡΕΙΟΝ ΠΑΓΟΝ» , των ΗΠΑ! Τα συντηρητικά μέλη του Α.Δ. δεν πρόκειται επ’ ουδενί να επιτρέψουν στους αριστερίσκους ομοσπονδιακούς δικαστές να προεδρεύσουσι αυτών των πολιτειών-κλειδιά, ήτοι, των Γεωργίας, Πενσυλβάνια, Ουισκόνσιν, Μίσιγκαν, Αριζόνα και άλλων σημαντικών περιοχών που συνδέονται με την νοθεία που είχε γίνει στις κάλπες στις 03 Νοεμ. 2020.

Καταλαβαίνουν αυτοί δικαστές του Α.Δ. (Clarence Thomas, Samuel A. Alito, Jr., Brett M. Kavanaugh, Amy Coney Barrett)
ότι ΤΩΡΑ είναι ο καιρός να δράσουν αυτοί ώστε να “αναχαιτίσουν” τις όποιες δόλιες «διεκδικήσεις» του Τζο Μπάιντεν και των Δημοκρατικών για την αμερικανική προεδρία!

Σύμφωνα με το InfoWars.com…

 

Την Παρασκευή, το Ανώτατο Δικαστήριο ανακοίνωσε την τελευταία κατανομή των Δικαστών, που έγινε σύμφωνα με τον τίτλο 28 του Κώδικος των Ηνωμένων Πολιτειών, παράγραφον 42, μετά τον πρόσφατο θάνατο της Ruth Bader Ginsburg και του διορισμού της Amy Coney Barrett.

Συμφώνως προν την νέαν διάταξιν, τουλάχιστον δύο διορισμένοι του Προέδρου Donald Trump (Ντόναλντ Τράμπ) θα είναι υπεύθυνοι για δικαστήρια σε πολιτείες-κλειδιά των οποίων των αποτελεσμάτων εξακολουθούν να αμφισβητούνται έντονα, με τον δικαστή Brett Kavanaugh να είναι υπεύθυνος δια το Έκτον Περιφερειακόν Eφετείον, όπου ευρίσκεται το Μίσιγκαν, και ο δικαστής Barrett να προεδρεύει του Έβδομου Περιφερειακού Eφετείου, όπου ευρίσκεται το Ουισκόνσιν.

Άλλοι συντηρητικοί δικαστές θα επιβλέπουν επίσης δύο άλλες περιοχές, με τον δικαστή Clarence Thomas να προεδρεύει του Ενδέκατου Περιφερειακού Eφετείου, το οποίο περιλαμβάνει τη Γεωργία, και τον δικαστή Samuel Alito που καλύπτει την Πενσυλβανία της Τρίτης Περιφέρειας.

Διαβάστε την παρακάτω διάταξιν:

Διατάσσεται η ακόλουθη κατανομή από τον Αρχηγό και τους Συνεργάτες του Δικαστηρίου μεταξύ των Εφετείων, σύμφωνα με τον τίτλο 28 του Κώδικας των Ηνωμένων Πολιτειών, παρ. 42, και η καταχώρισις αυτή να καταγραφεί, από τις 20 Νοεμβρίου 2020 …greeknewsondemand

Για την Περιφέρεια της Κολούμπια, John G. Roberts, Jr, Chief Justice,
Για το πρώτο Εφετείο, Stephen Breyer, Associate Justice,
Για το δεύτερο Εφετείο, Sonia Sotomayor, Associate Justice,
Για το τρίτο Εφετείο, ο Samuel A. Alito, Jr., Associate Justice,
Για το τέταρτο Εφετείο, John G. Roberts, Jr, Chief Justice,
Για το πέμπτο Εφετείο, Samuel A. Alito, Jr., Associate Justice,
Για το έκτο Εφετείο, Brett M. Kavanaugh, Associate Justice,
Για το έβδομο Εφετείο, Amy Coney Barrett, Associate Justice,
Για το όγδοο Εφετείο, Brett ΕφετείοM. Kavanaugh, Associate Justice,
Για το ένατο Εφετείο, Elena Kagan, Associate Justice,
Για το δέκατο Εφετείο, Neil M. Gorsuch, Associate Justice,
Για το ενδέκατο Εφετείο, Clarence Thomas, Associate Justice,
Για το ομοσπονδιακό κύκλωμα, John G. Roberts, Jr., Chief Justice.

.