Το ροζ σκάνδαλο μεγατόνων, σε περίπτωση που αποκαλυφθεί, δεν θα προκαλέσει μόνο «σεισμό» στο σπίτι του, αλλά και στην κυβέρνηση!

9 Νοεμβρίου 2020

Ο υπουργός με την ερωμένη καλλιτέχνιδα και την απατημένη σύζυγο… καλλιτέχνιδα! Η “φωλίτσα” στα Νότια Προάστια και οι πληρωμένες διακοπές σε resort στην Κρήτη.

ην ώρα που οι φρουροί του είναι ακροβολισμένοι γύρω από την πολυκατοικία, πάνω στα ψηλά πατώματα στον 3ο το κυβερνητικό στέλεχος «εργάζεται» στο κρεβάτι της σεξοβόμβας, η οποία έχει πολλούς θαυμαστές που «κόβουν φλέβες» για χάρη της! Τυφλωμένος από το πάθος, ο πασίγνωστος πολιτικός άντρας «χάνεται» στην αγκαλιά της για να «αποφορτιστεί» από το βαρύ πολιτικό πρόγραμμά του, όπως συνηθίζει, άλλωστε, να λέει δεξιά και αριστερά.

Το ροζ σκάνδαλο μεγατόνων, σε περίπτωση που αποκαλυφθεί, δεν θα προκαλέσει μόνο «σεισμό» στο σπίτι του, αλλά και στην κυβέρνηση! Η γυναίκα του θα αρχίσει να παίζει σκληρές μελωδίες μια και της αρέσει πολύ η μουσική, ως καλλιτέχνιδα και αυτή.

Τον Αύγουστο οι εκτός Αθήνας «αταξίες» του ήταν καλά προσχεδιασμένες. Το πρώτο δεκαπενθήμερο η καλλιτέχνιδα ερωμένη του μαζί με μια φίλη της (την πήρε μαζί της για το… ξεκάρφωμα) παραθέριζε σε πασίγνωστο resort στην Κρήτη. Εκείνο το διάστημα ο καψούρης υπουργός την επισκέφθηκε δύο (!) φορές. Το ειδυλλιακό σκηνικό, που θύμιζε κάτι από το «λίγο κρασί, λίγη θάλασσα και το αγόρι μου», είχε για γαρνιτούρα σκηνές πάθους, με τους δύο εραστές να παραδίνονται ο ένας στον άλλον. Φυσικά όλα τα πλήρωσε ο υπουργός.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που εκείνος είναι γενναιόδωρος απέναντί της. Μέχρι και επιχείρηση της άνοιξε, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη! Και να ήταν μόνο αυτό… Όπως όμως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, εκτελεί και χρέη… μάνατζερ για λογαριασμό της, βάζοντας στόχο την «εκτόξευση» της καριέρας της που εδώ και καιρό δεν είναι και στα πολύ πάνω της. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χρησιμοποιώντας την πολιτική δύναμη που έχει αυτή τη στιγμή, σήκωσε το τηλέφωνο για να πάρει καναλάρχη, ζητώντας του να βοηθήσει στην ανόρθωση της καριέρας της καλλιτέχνιδας ερωμένης του και εκείνος, σε περίπτωση που το «αίτημά» του ικανοποιούνταν, θα ανταπέδιδε το καλό στον ισχυρό άντρα των media!

Οι επισκέψεις όμως του υπουργού στον «χώρο εργασίας», όπως πιστεύει η γειτονιά, στο προάστιο της αμαρτίας δεν είναι πάντα ανέμελες και χωρίς απρόοπτα. Όσα συνέβησαν πρόσφατα παραλίγο να βάλουν σε άγριους μπελάδες τον ισχυρό άντρα της κυβέρνησης, ο οποίος γλίτωσε στο παρά πέντε το ξύλο! Για κακή του τύχη η ερωμένη του έχει και πολλούς θαυμαστές. Ένας εξ αυτών λοιπόν την πολιορκεί στενά εδώ και πολύ καιρό. Δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της πολιορκίας, αλλά ένα βράδυ αποφάσισε να της κάνει έκπληξη. Έτσι την επισκέφθηκε στην πολυκατοικία όπου διαμένει. Πού να ήξερε ο δυστυχής ότι θα έπεφτε πάνω στον υπουργό!

Όπως πληροφορηθήκαμε, μετά την αρχική του έκπληξη και αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, πέρασε στην αντεπίθεση και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απείρου κάλλους! Παρότι ο υπουργός φυγαδεύτηκε κακήν κακώς, το περιστατικό δεν έχει ξεχαστεί από τον ερωτοχτυπημένο θαυμαστή με το γερό πορτοφόλι και τις «περίεργες διασυνδέσεις»!

Ο παντρεμένος υπουργός και εραστής της μοιραίας καλλιτέχνιδας δέχεται, ακόμα και στο υπουργείο του, τις όχι και τόσο ήπιων τόνων «συμβουλές» του αντιζήλου του να ξεχάσει την «πέτρα του σκανδάλου» για να μην έχει κακά ξεμπερδέματα… Υπάρχει όμως κι άλλη πτυχή στο σκάνδαλο, που μπορεί να το μετατρέψει σε αμερικανικού τύπου σαπουνόπερα, αφού ο ερωτιάρης υπουργός δεν αφήνει θηλυκή μύγα και επιτίθεται, τις πιο πολλές φορές ιδιαιτέρως άκομψα, σε όσες του ζητούν ακόμα και την πολιτική του βοήθεια. Είναι άγνωστο το μέγεθος του πολιτικού σκανδάλου, όταν θα «σπάσει» η ομερτά και μία μία τα θύματα του θα αρχίσουν να προβαίνουν σε αποκαλύψεις edolio5  

.