Το τουρκικό παρακράτος προστατεύεται από την Γερμανία;

4 Νοεμβρίου 2020

Σύμφωνα με πολύ αξιόπιστη πηγή μας και η οποία έχει επαληθευτεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν, ενημερωθήκαμε πως το χρονικό διάστημα από 10 Ιουλίου 2020 έως 10 Σεπτεμβρίου 2020, εισήλθαν στα νησιά μας στο Αιγαίο Πέλαγος– ειδικότερα στην νήσο Κω – νέγροι παράνομοι μετανάστες από τη Σενεγάλη, το Μάλι και την Νιγηρία, όπου “ανθεί” δραστηριοποιούμενη η τουρκική ιδιωτική εταιρεία συμβούλων ασφαλείας SADAT. Η οποία εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και είναι ο “σκιώδης στρατός” του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν και η οποία ιδρύθηκε από έναν πρώην Ταξίαρχο (Adnan Tanriverdi) στα πρότυπα του αντίστοιχου μισθοφορικού ρωσικού στρατού Wagner, που δραστηριοποιείται στη Λιβύη, στο πλευρό του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ.

Σύμφωνα, πάντα με την υψηλού κύρους πηγή μας, αυτοί οι νέγροι παράνομοι μετανάστες, μαζί με Σομαλούς, Κογκολέζους και Ερυθραίους που ήδη βρίσκονται σε νησιά μας, αποτελούν μέλη της SADAT.

Και μας καταγγέλλεται, πως απολαμβάνουν της άτυπης ασυλίας διαφόρων ΜΚΟ που προστατεύονται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Συνεχίζοντας η πηγή μας, μας αποκαλύπτει ότι η τουρκική ιδιωτική εταιρεία συμβούλων ασφαλείας SADAT, έχει πρωτοστατήσει στην Γερμανία κατά του Κουρδικού απελευθερωτικού αγώνα της αποτίναξης του τουρκικού ζυγού, με την αμέριστη υποστήριξη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ). Όταν ΜΙΤ και SADAT είναι οι δυο όψεις του ίδιου τουρκικού νομίσματος! Με την μόνη διαφορά, πως η ΜΙΤ είναι φανερή μυστική υπηρεσία, ενώ η SADAT είναι παρακρατική.

Ωστόσο, εδώ το ζητούμενο είναι, αν το επίσημο Γερμανικό κράτος συμμετέχει ή όχι στην έκνομη δράση των ΜΙΤ και SADAT εντός της γερμανικής επικράτειας. Αν δηλαδή, παρέχει ή όχι η Γερμανία υποστήριξη στην Τουρκία ώστε να καταπνιγεί η κουρδική αντίδραση των περίπου δυο εκατομμυρίων Κούρδων που κατοικούν στο γερμανικό έδαφος!

Εάν ναι, τότε ισχυροποιείται η άποψη όσων λέγουν ότι πίσω από την επιθετική, αλλά ταυτόχρονα παράφρονα Τουρκία και των διεκδικήσεών της στο Αιγαίο Πέλαγος και την ΝΑ Μεσόγειο βρίσκεται η Γερμανία!

Η Γερμανία, η οποία από τα ευρωπαϊκά ταμεία χρηματοδοτεί την Τουρκία για να μας στέλνει λεφούσια παράνομους μετανάστες στα νησιά μας, κατά παράβαση της Συμφωνίας που συνήψε για το “μεταναστευτικό” με την Ασιατική γείτονα χώρα!

Η Γερμανία, η οποία πιέζει κράτη – μέλη της ΕΕ να μην ενεργοποιήσουν τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, ναρκοθετώντας τη συνοχή της ΕΕ, όταν δυο κράτη – μέλη της ΕΕ (Ελλάς – Κύπρος) απειλούνται ευθέως με πόλεμο!

Η Γερμανία, η οποία εσχάτως προωθεί την κατά παράβαση των Διεθνών Συνθηκών και του Διεθνούς Δικαίου, αποστρατικοποίηση των νησιών μας!

Γνωρίζει, ή θα φροντίσει να διασταυρώσει η ελληνική κυβέρνηση τις παραπάνω καταγγελίες της πηγής μας;

Θα συνεχίσει η ελληνική κυβέρνηση να θεωρεί αξιόπιστη σύμμαχο και εταίρο την Γερμανία και ειδικότερα την Καγκελάριό της Άγκελα Μέρκελ;

Θα συνεχίζει να κάνει, πως δεν αντιλαμβάνεται το γερμανικό παιχνίδι Κατοχής στην Ελλάδα και να αποζημιώνει την γερμανική Fraport, που ελέγχει 14 αεροδρόμια στην Ελλάδα, για την τάχατες ζημιά που υπέστη στον τουρισμό ένεκα του κορωνοϊού;

Ως πότε η “γερμανική μπότα” θα πατάει το σβέρκο της Πατρίδας και του ελληνικού λαού;;

.