Μπορεί ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, να έχει στέρεες ακαδημαϊκές περγαμηνές, ωστόσο… «δεν το έχει» να μιλάει για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

20 Δεκεμβρίου 2020

 

Μπορεί ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, να έχει στέρεες ακαδημαϊκές περγαμηνές, ωστόσο… «δεν το έχει» να μιλάει για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Του Άρη Σπίνου Μπορεί ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, να έχει στέρεες ακαδημαϊκές περγαμηνές, ωστόσο… «δεν το έχει» να μιλάει για θέματα εξωτερικής πολιτικής. Στην προηγούμενη ομιλία του στη Βουλή, ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε περιορίσει την… «κόκκινη γραμμή» της Ελλάδας στα 6 μίλια, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να τον «αδειάσει» δημοσίως ο Νίκος Δένδιας.

Προχθές, μιλώντας στην συζήτηση επί του προϋπολογισμού, ο υπουργός Γεραπετρίτης όχι μόνο «ξόρκισε» τις κυρώσεις προς την Τουρκία, αλλά έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι τις κυρώσεις… «τις ήθελε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ».

Και, από προχθές ως τώρα, πολλοί βουλευτές της ΝΔ, που επιχειρηματολογούσαν υπέρ των κυρώσεων το τελευταίο… εξάμηνο, θα ήθελαν να δώσουν στον υπουργό Επικρατείας μία τσίχλα. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να τού υπενθυμίσουν το σύνθημα μιας παλιάς διαφήμισης, που έλεγε «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς».

Το φαινόμενο Γεραπετρίτη που μιλάει και παρεμβαίνει σε όλα και για όλα έχει φέρει υπουργούς και βουλευτές της Ν.Δ. σε μόνιμη γκρίνια.

Το ίδιο συμβαίνει και για τον Γρηγόρη Δημητριάδη που με την θεσμική του ιδιότητα ως διευθυντής στο γραφείο του πρωθυπουργού εκτελεί μέχρι και χρέη διοικητή της Ε.Υ.Π.. Μαθαίνουμε ότι σε λίγο οι διαρροές οι αστοχίες των 2 αντρών σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας.edolio5.

.