Ο Τζορτζ Σόρος συνελήφθη και κρατείται υπό ομοσπονδιακή κράτηση στη Φιλαδέλφεια.

29 Δεκεμβρίου 2020

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη Λος Άντζελες

Ο Τζορτζ Σόρος συνελήφθη και κρατείται υπό ομοσπονδιακή κράτηση στη Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πρόσφατα απαγορευμένο κατηγορητήριο που κατατέθηκε στη Δυτική Περιφέρεια της Πενσυλβανίας, ο Σόρος κατηγορήθηκε για σειρά σοβαρών εγκλημάτων που σχετίζονται με τις εκλογές στις ΗΠΑ.

Το κατηγορητήριο απαριθμεί μόνο την εγκληματική δραστηριότητα στην οποία συμμετείχε ο Soros πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου, όπως απάτη μέσω καλωδίων, κλοπή ταυτότητας, αυτουργία και συνέργεια, και ζημιές σε υπολογιστές.

Το FBI δήλωσε ότι το κατηγορητήριο πιθανότατα θα επικαιροποιηθεί ώστε να αντικατοπτρίζει τις κατηγορητήριες παρεμβάσεων στις εκλογές σε σχέση με την Dominion Voting Systems, μόλις αποκαλυφθεί η πλήρης κλίμακα των επιχειρήσεων της Soros. Ο Soros ανακρίνεται επί του παρόντος από το FBI.

Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι ο δικαστής απαγόρευσε τη δημοσίευση για τη σύλληψη του Soros, ωστόσο αυτοί οι νόμοι δεν είναι εκτελεστοί γαι τα μέσα που είναι εκτός των ΗΠΑ.

Το Rebel News – ένα διάσημο εναλλακτικό μέσο ενημέρωσης – είχε προηγουμένως αναφέρει τη σχέση μεταξύ του George Soros, του Ιδρύματος Tides και του Dominion Voting.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Keean Bexte,

Η Dominion Voting έγινε στόχος αφού οι μηχανές ψηφοφορίας τους δημιούργησαν μια αλλαγή 6.000 ψήφων σε μια ενιαία κωμητεία της πολιτείας του Μίσιγκαν (υπερ του Μπάιντεν). Οι ίδιες μηχανές και λογισμικό χρησιμοποιήθηκαν σε όλες τις κομητείες της Γεωργίας και σε πολλές άλλες πολιτείες-κλειδιά που έστειλαν τους εκλεκτόρες στον Joe Biden (προς το παρόν).

Ο Bexte παρείχε στοιχεία που υποδηλώνουν ότι ο George Soros μπορεί να είχε μεγαλύτερο ρόλο στις εκλογές των ΗΠΑ από ό, τι πιστεύαμε προηγουμένως.

Το FBI επιβεβαίωσε ότι γνωρίζουν τις επιχειρήσεις του Soros στον Καναδά και έχουν εκτελέσει ένταλμα έρευνας στο σπίτι και τα γραφεία του Soros στο Τορόντο.

Πολλοί έχουν υποθέσει ότι δισεκατομμυριούχος-παγκοσμιοποιητής Soros μπορεί να “έστησε” τις πρόσφατες εκλογές του Καναδά υπέρ του JustinTrudeau μετά την έκθεση των αμφισβητούμενων μοτίβων ψηφοφοριών.greeknewsondemand

.