Η βόλτα του Αβραμόπουλου στον Πειραιά χωρίς μάσκα περιφρονώντας κάθε κανόνα και νόμο!

11 Ιανουαρίου 2021

Η βόλτα του Αβραμόπουλου στον Πειραιά χωρίς μάσκα περιφρονώντας κάθε κανόνα και νόμο!

Του Άρη Σπίνου Κόντος ψαλμός Αλληλούια! Το edolio5 ίσως ήταν το μόνο ειδησεογραφικό ιστολόγιο που είχε γράψει με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο Κυρ-Δημήτρης δεν θα γίνει υπουργός σε αντίθεση με τις πρόθυμες πένες που έβγαζαν την υποχρέωση απέναντι του (όσοι πέρναγαν από τα ταμεία του ΚΕΛΠΝΟ).

Ο Αβραμόπουλος τις μέρες των εορτών βρέθηκε στον Πειραιά, τον τελευταίο καιρό πάει αρκετά συχνά, παρέα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ και προσωπικό του φίλο Σπύρο Σπυρίδων, και πραγματοποίησαν βόλτα στην παραλία.

Φωτογραφήθηκαν, βέβαια, χωρίς να φοράνε τις μάσκες τους, δείχνοντας πόσο σέβονται τους νόμους, ενώ τα κορόιδα οι πολίτες γύρω τους ήταν μπουκωμένη μέχρι τα μάτια

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Δημήτρης πέφτει σε πολιτικό ολίσθημα

Οι “φήμες” θέλουν τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να ετοιμάζετε για υπουργείο. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Οι δημοσιογράφοι που περνούσαν κάθε μήνα από το ταμείο του ΚΕΛΠΝΟ επί των ημερών του, πάντα πρόθυμοι προωθούν το No parer που ο ίδιος τους στέλνει για να έρχεται το όνομα του στην επικαιρότητα.

Ο Αβραμόπουλος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών όταν και αν γίνουν εκλογές.

Φυσικά αυτό θα γίνει εφόσον δεν σκάσει κανόνι για αυτά που ακούγονται για τον ίδιο σχετικά με την Novartis μέχρι τότε. Υπουργείο δεν πρόκειται να δει ούτε στους εφιάλτες του.

Ανάμεσα στα άλλα που λέει δεξιά και αριστερά είναι ότι οι φίλοι του εφοπλιστές έχουν βάλει βέτο στον Μητσοτάκη να τον κάνει υπουργό.

.