Κρυπτό – Ορθόδοξος ο Πρόεδρος Τραμπ;

3 Ιανουαρίου 2021

Ο οποίος εν όψει των Χριστουγέννων και του νέου έτους ευχήθηκε στους Αμερικανούς με τα παρακάτω λόγια:

«Σε κάθε οικογένεια της χώρας μας, η πρώτη κυρία κι εγώ θα θέλαμε θερμότατα να σας ευχηθούμε “Καλά Χριστούγεννα”! Γιατί αυτές οι μέρες, είναι ημέρες χαράς και υπενθύμισης του μεγάλου δώρου του Θεού προς τον κόσμο.

Όταν δυο χιλιάδες χρόνια πριν, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ εμφανίστηκε στην Παναγία, λέγοντάς της, “μη φοβού, έχεις την Χάρη του Θεού”!

Ο Άγγελος της είπε, πως εκείνη θα γεννούσε ένα αγόρι, ονόματι Ιησού, που θα ονομαζόταν Υιός του Υψίστου! Εννέα μήνες αργότερα ο Χριστός γεννήθηκε στη πόλη Βηθλεέμ. Η γέννηση του Κυρίου και Σωτήρα μας, άλλαξε την ιστορία του κόσμου για πάντα.

Την περίοδο των Χριστουγέννων, ευχαριστούμε τον Θεό, που απέστειλε τον μοναδικό Υιό Του, ο οποίος πέθανε για εμάς και μας προσέφερε την αιώνια ειρήνη σε όλη την ανθρωπότητα.

Περισσότερο από δυο χιλιάδες χρόνια μετά τη γέννηση του Ιησού Χριστού η διδασκαλία Του συνεχίζει να εμπνέει και να εμψυχώνει δισεκατομμύρια ανθρώπους ανά την Υφήλιο. Τα θεϊκά Του λόγια συνεχίζουν να γεμίζουν τις καρδιές μας με αγάπη και πίστη.

Και οι χριστιανοί ανά τον κόσμο, ακόμη και την σήμερον ημέρα, αγωνίζονται να ζήσουν με γνώμονα τις διαχρονικές Διδαχές Του, τις οποίες έδωσε και στους μαθητές Του! “Αγαπάτε αλλήλους”! Αλλά πάνω από όλα, αυτήν την ιερή περίοδο, οι ψυχές μας γεμίζουν από ευγνωμοσύνη και ύμνους προς τον Παντοδύναμο, διότι μας έστειλε τον Χριστό Υιό Του, για να λυτρώσει τον κόσμο!

Απόψε ζητάμε από τον Θεό, να συνεχίσει να ευλογεί το έθνος μας και να δωρίσει σε κάθε αμερικανική οικογένεια, μια χριστουγεννιάτικη περίοδο γεμάτη χαρά, ελπίδα και γαλήνη!

Εκ μέρους της Μελάνια και της οικογένειας Τραμπ, καλά Χριστούγεννα σε όλους σας και τις καλύτερες ευχές μας για ένα πολύ σπουδαίο και χαρούμενο νέο έτος. Σας ευχαριστώ.»!

Αλήθεια, ποιος από τους πολιτικούς μας, ποιος Πρωθυπουργός μας, μίλησε ποτέ τόσο θερμά για την Πίστη μας; Ποιος έκανε κατάθεση Πίστης προς τον Χριστό μας; Ποιος συμπορεύτηκε με το θρησκευτικό αίσθημα του λαού μας;

Αντίθετα μας απαγορεύουν να γιορτάσουμε τα Θεία Πάθη του Χριστού μας και την Ανάστασή Του! Μας απαγορεύουν να γιορτάσουμε την γέννησή Του, που σημαίνει Φως! Μας απαγορεύουν την Θεία Κοινωνία Σώματος και Αίματος του Χριστού μας!

Απλά αυτές τις ημέρες μας λέγουν το στερεότυπο “καλές γιορτές”, χωρίς να μας εξηγούν, τι ακριβώς γιορτάζουμε!

Αλήθεια, τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί με τον Πρόεδρο Τραμπ;

Ωστόσο, κλείνοντας να σας δώσω και την είδηση, όπως μου την μετέφερε αξιόπιστη πηγή μου από την Ουάσιγκτον!

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να δηλώνεται ως Προτεστάντης, αλλά είναι κρυπτό – Ορθόδοξος Χριστιανός! Σε αυτό έπαιξε ρόλο η σύζυγος του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο και η οποία είναι ένθερμη Ορθόδοξη Χριστιανή!

Αυτό μου είπαν, αυτό σας λέγω!!

 

.