Μεθοδεύεται η αποστράτευση του Α΄ ΓΕΕΘΑ;

9 Ιανουαρίου 2021

Σάλο έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η κυβερνητική απόφαση για την μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στο πλαίσιο της καθιερωμένης δοξολογίας για το νέο χρόνο στην Μητρόπολη των Αθηνών!

Και δεν έπεισε κανέναν η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, που λέγει ότι η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη στις 30 Δεκεμβρίου και όπου αποφασίστηκε πως λόγω των περιοριστικών (;;;) μέτρων από την εξάπλωση του κορωνοϊού, έπρεπε να απουσιάζει το προβλεπόμενο άγημα της στρατιωτικής μουσικής!

Ο Στρατηγός Φλώρος, ο Α΄ ΓΕΕΘΑ, θωράκισε τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της Πατρίδας μας μπροστά στην επιθετικότητα και τη βουλιμία του σατράπη ισλαμοφασίστα Ερντογάν, κρατώντας όρθια την αξιοπρέπεια της χώρας, αναβαθμίζοντας το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων και αναδεικνύοντας το αξιόμαχο τους, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, συνέχεια της μειοδοτικής πολιτικής προηγουμένων πολιτικών και στρατιωτικών ηγεσιών, που στα χρόνια των Μνημονίων, τελευταία τους έννοια ήταν το αξιόμαχο του στρατού μας και η εκσυγχρόνιση του εξοπλισμού του καθώς και η αναβάθμιση του υπάρχοντος!

Ο Στρατηγός Φλώρος είναι γνήσιος πατριώτης στρατιωτικός και το έχει πολλάκις αποδείξει! Όμως δεν γνωρίζει από πολιτική και ακόμη πιο πολύ από πολιτικές ίντριγκες, δολοπλοκίες, αλλά και αλητείες!

Ο Στρατηγός Φλώρος από το ακέραιο του πατριωτικού στρατιωτικού του ήθους δημιούργησε πολιτικούς εχθρούς, από το περιβάλλον των “προοδευτικών”, του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου”, όπου ανήκει και ο περίγυρος του Μαξίμου!

Οι οποίοι όλοι αυτοί, θα ήθελαν να βρουν την ευκαιρία, την χαρά, ώστε να μπορούν στις κρίσεις του Μαρτίου να αποχαιρετίσουν τον Στρατηγό Φλώρο από τα υψηλά του καθήκοντα!

Γιατί ο Στρατηγός Φλώρος δεν ανήκει στην ΝΤΠ, δεν είναι υπέρ της Παγκοσμιοποιήσεως, βρίσκεται στην αντίπερα όχθη!

Είναι έτσι επικίνδυνος και χαλάει τη μανέστρα τους! Θα πρέπει λοιπόν να πάψει να είναι αγνός και αφελής! Θα πρέπει να είναι υποψιασμένος, γιατί εχθρός επικίνδυνος δεν είναι αυτός που φαίνεται, αλλά αυτός που έχει σπουδάσει, που έχει εκπαιδευτεί, πως να μπορεί να κρύβεται και να παρουσιάζεται ως φίλος!

Δεν επιτρέπεται ξανά ο Στρατηγός Φλώρος να δώσει το δικαίωμα να τρωθεί το υψηλό του κύρος προς τον ελληνικό λαό! Μόνο προς τον ελληνικό λαό και την Πατρίδα είναι υπόλογος! Ούτε προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι, η οποία “δεν αποδέχεται” τον Σταυρό του Κυρίου μας, ούτε προς τον Πρωθυπουργό, ο οποίος είναι υπέρ της πολυπολιτισμικής Ελλάδας και βλέπει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ως συμπολίτες του!!

.