Κρύβουν μυστήριο τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης;

10 Μαρτίου 2021

Ένα χρόνο ο ελληνικός λαός είναι κλεισμένος αντιδημοκρατικά στα σπίτια του με τα συνεχή κυβερνητικά lock down για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού!

Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι είναι “μαθητευόμενοι μάγοι” και η πολιτική τους στην αντιμετώπιση της επιδημίας, απέτυχε!

Τα ήξεις – αφήξεις ένα χρόνο τώρα έχουν καταρρακώσει ψυχολογικά τον ελληνικό λαό, έχουν διαλύσει τον αθλητισμό φτάνοντας στα όρια της τρέλας τη νεολαία μας, κατέστρεψαν την επιχειρηματικότητα και το λιανεμπόριο, διέλυσαν τις κοινωνικές σχέσεις των ανθρώπων αφού απαγορεύεται η “επαφή” μεταξύ τους κλπ. κλπ…

Αυτή η συσσωρευμένη οργή και αγανάκτηση από τη νέα παράταση του lock down ήταν δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα ξέσπαγε! Έτσι το Σαββατοκύριακο παρακολουθήσαμε τις συμπλοκές πολιτών με άνδρες της Αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη και οι οποίες επέφεραν την εισαγγελική παρέμβαση!

Οι εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα με την άσκηση βίας αστυνομικών σε βάρος πολιτών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, μας ξεπερνούν!

Όπως ενημερωνόμαστε η έρευνα θα διενεργηθεί υπό την εποπτεία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη και θα πρέπει η διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης για τη διακρίβωση τυχόν αξιοποίνων πράξεων από αστυνομικούς να φτάσει μέχρι το κόκκαλο!

Γιατί μας προξένησε μεγάλη εντύπωση η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη την επομένη των θλιβερών γεγονότων:

«Η αστυνομική βία δεν δικαιολογείται, είμαστε απόλυτοι σε αυτό. Σύντομα θα ολοκληρωθεί η έρευνα, ώστε να αναδειχθούν και να αποδοθούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες»!

Επίσης χαρακτήρισε ως “γελοιότητες” τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και του ΜέΡΑ25, πως τάχατες κινδυνεύει η Δημοκρατία από τέτοιες συμπεριφορές!

Αυτές οι δηλώσεις υπονοούν κάτι βαθύτερο που κρύβεται πίσω από τις λέξεις; Υπονοείται κάτι από τον συνδυασμό περί απόδοσης πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών στην Αστυνομία και η αναφορά στις αριστερές καταγγελίες που προσπάθησαν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη (ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25);

Εμείς οι υποψιασμένοι θα σας πούμε, πως τα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε κατά πολύ η σύνθεση της Αστυνομίας και σε μικρούς Αξιωματικούς και σε Αστυφύλακες!

Αυτά που ξέραμε κατά το παρελθόν περί Αστυνομίας της δεξιάς, δεν υπάρχει πλέον! Η Αστυνομία απαρτίζεται σήμερα εν πολλοίς από “προοδευτικούς” και υπερασπιστές “του δημοκρατικού τόξου”!

Γι΄ αυτό μου έκαναν εντύπωση οι δηλώσεις του κυρίου Χρυσοχοΐδη! Γιατί νιώθω πως πίσω από τις λέξεις ενδεχομένως να κρύβεται κάποια προσπάθεια προβοκάτσιας!

Ας ελπίσουμε η δικαστική έρευνα να είναι άκρως αποκαλυπτική!!

.