Μας “ταράζει στη Δημοκρατία” ο Βελόπουλος…

24 Μαρτίου 2021

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr

Στον τηλεοπτικό σταθμό Alert, πολλές φορές με καλούσαν στο βραδινό δελτίο ειδήσεων που επιμελείτο και παρουσίαζε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καψαμπέλης! Ωστόσο, ξαφνικά στο 2021 έπαψαν – χωρίς ποτέ να μου εξηγήσουν – να με καλούν! Βέβαια δικαίωμά τους ήταν!

Αλλά ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες μου λύθηκε εν μέρει το μυστήριο, αφού παρουσιαστής αυτού του ενημερωτικού δελτίου που είχε υψηλή τηλεθέαση γιατί δεν υπήρχε λογοκρισία, δεν είναι πλέον ο Ανδρέας Καψαμπέλης, αλλά ο κ. Αθανάσιος Μυλωνάς, πρώην συνεργάτης του Γιώργου Αυτιά (στο Alter και στον Σκάι) και εκπρόσωπος Τύπου της “Ελληνικής Λύσης”!

Πέραν όμως του κ. Καψαμπέλη έχουν αποχωρήσει και άλλα στελέχη από το κανάλι που ανέβαζαν το κύρος του “ανατρεπτικού δελτίου”!

Ωστόσο το ζήτημα που προκύπτει νομίζω ότι είναι κορυφαίο! Γιατί ο Κυριάκος Βελόπουλος “έκοψε” εκείνους που ανέβαζαν τα τηλεοπτικά νούμερα του “ανατρεπτικού δελτίου”; Θεώρησε πως δίνοντας την παρουσίαση του Δελτίου σε ένα κομματικό στέλεχος της “Ελληνικής Λύσης” θα ανέβαζε περαιτέρω τα τηλεοπτικά νούμερα;

Ή μήπως δεν του άρεσε η Δημοκρατία που επικρατούσε μεταξύ του πρώην παρουσιαστή και τις εκφοράς του ελεύθερου λόγου των καλεσμένων του, επειδή βεβαίως κρατούσαν και τις σχετικές αποστάσεις από το κόμμα του κ. Βελόπουλου; Άλλαξε πολιτική ανεξάρτητη πλεύση ο κ. Βελόπουλος και γιατί; Υπήρξε πίεση άνωθεν;

Λέμε εμείς, και θα περιμένουμε απαντήσεις πριν αναγκασθούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες!!

.