ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΑΤΕ ΚΑΤΙ;;; Γράφει ο Αντώνης Παπαντωνίου – Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α.)-Νομικός

9 Μαρτίου 2021

Γιατί όλοι μαζί από το 2010, κυρίως, σταδιακά, έχετε καταστρέψει το Σύμπαν, με την βοήθεια της δικής μας βλακείας και ραγιαδισμού, που αφήσαμε τα πάντα σε σας κι εμείς κοιμόμαστε ήσυχοι τον ύπνο του Δικαίου, δηλ. του «ηλίθιου».

Ναι ήρθε πιά η ώρα να καταλογίσουμε τις ευθύνες δίκαια, γιατί δείξαμε τεράστια αδιαφορία, περιμένοντας πάντα τον επόμενο, αν και ξέραμε το από πού προέρχεται, την ιστορική διαδρομή του. Μέχρι που φθάσαμε λίγο μετά το ΕΓΚΛΗΜΑ του άμεσου βιασμού του ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα της 5-7-2015 να ξαναψηφίσουμε για «Κυβέρνηση» τον βιαστή!!

Και όλοι από την «ΟΛΟΜΕΛΙΕΑ» της Εταιρίας βλέποντας την αναισθησία μας και την υποταγή μας ξεχύθηκαν με ορμή στον Στίβο της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

Ξεπουλήσανε τα πάντα, και εμείς απλά κοιτάζαμε και κάποιοι για λίγο μουρμουρίζανε. Αεροδρόμια, Τραίνα, Ενέργεια, Εργοστάσια, Γή-Αέρα και Θάλασσα.

Αυτή η Θάλασσα την είχαμε στο στόχαστρο χρόνια τώρα, χρόνια πολλά. Καρφί στο μάτι τους ήταν πως θα ξεπουλήσουν το ΑΙΓΑΙΟ και θα το παραδώσουν στους Τούρκους που κάποτε ένας Άθλιος Κουντουριώτης, Κανάρης και άλλοι Εθνικοί «προδότες» το στερήσανε με τη «βία» από τους Φίλους μας τους Τούρκους. Γιατί αυτοί οι Άθλιοι έτσι αισθάνονται. Τούρκοι!!

Κι εμείς τι κάναμε για όλα αυτά;;;; «Έλα μωρέ τώρα»…..

Και το τώρα ήρθε πλέον μέσα στο σπίτι μας για να ολοκληρωθεί η Καταστροφή μας.

Μας κλείσανε Φυλακή και μάλιστα είμαστε και φυλακισμένοι «Αορίστου χρόνου», που ακόμα αι οι Ποινικοί ξέρουν για πόσο χρόνο θα είναι στη Φυλακή. Εμείς όσο γουστάρει για να μη το πω αλλιώς, ο Μέγας Αφέντης.

Το γιατί;; «Βρές το και πάρτο». Και αν θές λεπτομέρειες άκουσε ένα μεγαλοδιπλωματούχο που δηλώνει με μέγα θράσος ότι εκτός από Δίπλωμα γνώσεων «Υψηλού» επιπέδου έχει και Δίπλωμα ΑΠΑΤΕΩΝΑ! Ο ίδιος το δηλώνει γιατί είναι και πολύ ειλικρινής!

Μας φορέσανε ΦΙΜΩΤΡΟ όπως στα άγρια σκυλιά κι εμείς βγάλαμε το σκασμό γιατί ο Σερίφης κόβει Πρόστιμα. Και αντί να τον ξαποστείλουμε τον πιστώσαμε λέγοντας «ΝΑΙΣΚΕ ΑΦΕΝΤΗ».

Και ήρθαν και με την Σύριγγα στο χέρι και σου λένε ΚΑΙ Φίμωτρο ΚΑΙ Σύριγγα γιατί έτσι γουστάρω! Γουστάρω να σε κάνω ότι γουστάρω και λογαριασμό δεν θα σου δώσω. ΣΚΑΣΕ και ΣΚΥΨΕ και μην μου κουνιέσαι εμένα γιατί θα φάς και πρόστιμο γιατί ΕΓΩ έτσι γουστάρω. Εσύ ηλίθιε είσαι υποχρεωμένος να υπακούς!

αι προχωρήσανε γιατί είναι ασταμάτητοι. Έχουν παραβιάσει τον μισό Ποινικό Κώδικα και εκείνο το Σύνταγμα, άκου τώρα λεπτομέρεια, το έχουν κάνει χαρτοπόλεμο, αλλά…….ας είναι καλά μερικοί μερικοί…

Σου κλείσανε τα Μαγαζιά σου, σε κάνανε επαίτη με το «επίδομα», άραγε για πόσο ακόμα;; κι εσύ μούγκα!

Σου κλείσανε τα Σχολεία και καταστρέφουν τα παιδιά σου και με την καταστροφή της γνώσης αλλά και ακόμα χειρότερα με την καταστροφή της Κοινωνικοποίησής τους και της Ψυχολογίας τους μαζί και με τον κίνδυνο στην Υγεία τους είτε μπροστά από μια Οθόνη, είτε με φίμωτρο στο Σχολείο, όταν λειτουργού και με άκουσον άκουσον Ανοιχτά παράθυρα μέσα στο Χειμώνα…..

Σε απομωνόσανε από τον Οικογενειακό και Φιλικό σου περίγυρο ακόμα και από τον Εργασιακό σου Χώρο…..

Σε βάλανε να βγαίνεις από το σπίτι σου με δίωρες άδειες Εξόδου δηλώνοντας και που θα πάς!!!

Σου απαγορεύουν να αποχαιρετήσεις τον Συγγενή, Φίλο, Συνάδελφο όταν φεύγει για το Τελευταίο του Ταξίδι

Σου απαγορεύουν να πάς με τους Ανθρώπους σου στη Γιορτή τους και ιδιαίτερα μάλιστα αν είναι Νύχτα γιατί τότε βγαίνει το Θεριό κα τρώει Ανθρώπινες σάρκες

ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ!!

ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ 300 ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ!!!!!!!

Αθήνα 3-3-2021

egerssi.gr

.