Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διέταξε την απομάκρυνση και τιμωρία για τον διοικητή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη…

30 Μαρτίου 2021

Πολύ της νέας δημοκρατίας είναι εναντίον των αστυνομικών μέτρων και τα πρόστιμα, που θα τα βρει στις επόμενες εκλογές,

‎Ό Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκης..

Καρατόμησαν» τον διοικητή της ΔΙΑΣ για μειωμένα πρόστιμα…

Του καταλογίστηκε ότι οι άντρες του είχαν μειωμένη απόδοση και επέβαλαν ελάχιστες κλήσεις…

Απομάκρυνση-τιμωρία για τον διοικητή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη, αφού του καταλογίστηκε ότι οι άντρες του είχαν μειωμένη απόδοση και επέβαλαν ελάχιστες κλήσεις-πρόστιμα, στους Θεσσαλονικείς που… ξεχύνονται στην παραλιακή ζώνη του Λευκού Πύργου για να απολαύσουν τον ήλιο και το αεράκι του Θερμαϊκού.

Με απόφαση μάλιστα του γενικού αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, ο διοικητής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αποσπάστηκε παραδειγματικά για τρεις μήνες σε υπηρεσία γραφείου, στο τμήμα διοικητικών εξετάσεων.

Ο αστυνόμος διοικούσε την ΔΙΑΣ τα τελευταία τρία χρόνια και συνάδελφοί του αποδίδουν την «μειωμένη» απόδοση στο ότι μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη έλαβαν χώρα πολλές συγκεντρώσεις-πορείες, πρωινές και απογευματινές ώρες. Έτσι η ΔΙΑΣ είχε, επίσης, επιφορτιστεί με τα μέτρα τάξης.

Προηγήθηκε ο Αθηναίος αξιωματικός

Πριν λίγες ημέρες την ίδια τύχη είχε και ο διοικητής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Αθήνα ο οποίος μετακινήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ. Σ’ αυτό όμως του καταλογίστηκε η βίαιη συμπεριφορά με το γκλοπ υφισταμένου του, που ξυλοκόπησε πολίτη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ενέργεια που πυροδότησε τα βίαια επεισόδια με τον βαρύ τραυματισμό του ειδικού φρουρού που ήταν συνεπιβάτης μηχανής και έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

.