Η Google θα καταβάλλει περίπου 15 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση για την αναδημοσίευση περιεχομένου από ειδησεογραφικά μέσα…..

7 Απριλίου 2021


Η Google θα καταβάλλει περίπου 15 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση για την αναδημοσίευση περιεχομένου από ειδησεογραφικά μέσα της χώρας μας φαίνεται πως βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση….

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν προ ημερών ο Παναγιώτης Μπόμπης του μιντιακού ομίλου της DPG του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καθώς και ο Νίκος Ηλιόπουλος του ομίλου ΜΜΕ «Πρώτο Θέμα»….

Μπόμπης και Ηλιόπουλος διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο Διαδίκτυο, κατά συνέπεια υπάρχει η εκτίμηση ότι δεν συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, αλλά με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Θοδωρή Λιβάνιο ο οποίος ασχολείται με ό,τι έχει να κάνει με τα ΜΜΕ….

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται το τελευταίο (χρονικό) διάστημα στο πεδίο αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη «Ναυτεμπορική».έχουν εκδηλώσει πέντε επιχειρηματίες: ο Θέμης Αλαφούζος («Καθημερινή»), ο Βαγγέλης Μαρινάκης (Alter Ego), ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (DPG), ο Δημήτρης Μάρης (24Μedia) και ο Δημήτρης Μελισσανίδης….

.