ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ…

25 Μαΐου 2021

Αντώνης Παπαντωνίου – Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός

Επειδή ενδεχομένως δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή σας η άγρα και συστηματική Λογοκρισία που εφαρμόζεται, από ποιους άραγε, και επειδή ελπίζω να προσβάλλουν το λειτούργημά σας με την θρασύτητα των άγνωστων λογοκριτών θα ήθελα να θυμηθούμε τι ορίζεται στο Σύνταγμα για το Δικαίωμα των Πολιτών στην πληροφόρηση, ελπίζοντας ότι θα επέμβετε για να μην θεωρείστε σαν συνεργάτες των Λογοκριτών. Κάποια στιγμή πρέπει να εμφανιστείτε και να τιμήσετε τα Καθήκοντά σας για την υλοποίηση των οποίων έχετε Ορκιστεί και οφείλετε να υπηρετείτε!

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:

1.- Άρθρο 2παρ.1:

Η προστασία της Αξιοπρέπειας του Ανθρώπου αποτελεί την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

2.- Άρθρο 5 Α παρ.1:

Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως ΝΟΜΟΣ ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με ΝΟΜΟ, μόνον εφ όσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους Εθνικής Ασφαλείας, Καταπολέμησης του Εγκλήματος η Προστασίας δικαιωμάτων και προστασίας τρίτων….

3.-Άρθρο 14:

1,- Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και διά του Τύπου τους στοχασμούς του, τηρώντας τους Νόμους του Κράτους.

2.- Ο Τύπος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!!

Κυρίες και Κύριοι Εισαγγελείς είναι τουλάχιστο μειωτικό για την Αξιοπρέπειά σας να επιτρέπετε να την βανδαλίζουν κάποιοι άγνωστοι Τύποι υποκαθιστώντας τους πάντες και τα πάντα αποφασίζοντας τι είναι εκείνο που κατά την κρίση τους μπορεί να δημοσιεύεται και τι είναι «ψευδές και παραβιάζει τους όρους της Κοινότητας»….

Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνετε την εμφάνισή σας και να εφαρμόσετε τους Νόμους προστατεύοντας τα Συνταγματικά Δικαιώματα των Πολιτών για να μην θεωρηθείτε Συνεργοί στο Έγκλημα.

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!

Αθήνα 23-5-2021

???????????????????- ?????????????? ???????? ????????????????????…

 

.