«Ἰδού ἕστηκα ἐπί τήν θύραν καί κρούω· ἐάν τις ἀκούσῃ τῆς φωνῆς μου»

5 Ιουνίου 2021

«Ἰδού ἕστηκα ἐπί τήν θύραν καί κρούω· ἐάν τις ἀκούσῃ τῆς φωνῆς μου»
ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Όσοι έχουν επιμεληθεί περί της πορείας του Ελληνικού Έθνους, οπωσδήποτε γνωρίζουν ότι η Πατρίδα μας, μετά την αποτίναξη του Τούρκικου ζυγού, ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατέστει ελεύθερη. Απλώς άλλαξε κατακτητή. Δολοφονηθέντος δε του ύψιστου Έλληνα Ιωάννη Καποδίστρια, ΔΕΝ υπήρξε εθνικός ηγέτης σε αυτήν την Χώρα, εκτός δύο εξαιρέσεων: του Ιωάννη Μεταξά που σε (5 χρόνια, 9 μήνες και 2 ημέρες) και
του Γεωργίου Παπαδόπουλου που σε (5 χρόνια, 11 μήνες και 12 ημέρες) δημιούργησαν ένα στιβαρό κράτος. Το γραφόμενο βέβαια δεν θα αρέσει στους ΔΗΘΕΝ Δημοκράτες, αλλά η αλήθεια είναι αυτή και δεν επιδέχεται αντιρρήσεις.

Βέβαια, τους κοτζαμπάσηδες της Οθωμανικής κατοχής τους διαδέχτηκαν οι απόγονοί τους που συνεχίζουν απροκάλυπτα να λυμαίνονται τον τόπο και έχουν ονοματεπώνυμο. Πάντα υπάρχει ένας Βενιζέλος, ένας Παπανδρέου, ένας Καραμανλής, ένας Μητσοτάκης, ένας Σαμαράς και οι προβατόσχημες παραλλαγές αυτών.

Πάντα δε υπάρχουν τα κόμματα των «Δεξιών» και των κλώνων τους, των «Κεντρώων» και των παραφυάδων τους και των «Αριστερών» μετά των δορυφόρων τους, που η ύπαρξή τους έχει συσσωρεύσει πάμπολλα δεινά στον τόπο.
Δυστυχώς, όλα αυτά τα πολιτικά τοξικά απορρίμματα, ανεπάγγελτοι στην πλειονότητά τους, αυτή η επαίσχυντη, εθνοκαταστροφική αλητοπαρέα, αυτές οι οδαλίσκες της Νέας Εποχής, αυτή η σεσημασμένη αιμοβόρα συμμορία των διεθνών μαφιόζων της Νέας Τάξης που παριστάνουν τους

Έλληνες, αυτή η εμετική σέχτα των ανάξιων λακέδων που σιτίζεται στις υπόγειες ανήλιαγες στοές του διεθνούς σιωνισμού,
όλα αυτά τα ερπετοειδή ανδράποδα που αλυχτάνε μέρα νύχτα, παριστάνοντας τους «ηγέτες», έχουν προκαλέσει γενοκτονίες εις βάρος του Ελληνικού Έθνους. Επίτευγμά τους είναι η Γενοκτονία του 1922 με πάνω από 1.200.000 ψυχές. Κατόρθωμά τους είναι η Γενοκτονία που συνετελέσθη διά της από 30ης Μαρτίου 1960 υπογραφείσης Ελληνογερμανικής συμφωνίας:

«Περί απασχολήσεως Ελλήνων εργατών στη Γερμανία», ξεπουλώντας το πλέον παραγωγικό εργατικό δυναμικό που διέθετε η Χώρα (615.000 άνδρες και γυναίκες), για την οποία τότε ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος είχε δηλώσει: «Η μετανάστευση είναι ευλογία Θεού δια τον τόπο». Δικό τους επίτευγμα είναι η Γενοκτονία που συνετελέσθη από το 2010 μέχρι σήμερα με την εκδίωξη και την αναγκαστική μετανάστευση, υπέρ των 700.000 Ελληνίδων και Ελλήνων, εκ του ανθού του Έθνους, στερώντας την Ελληνική οικονομία από το πιο παραγωγικό τμήμα του εργατικού της δυναμικού παράλληλα με την συρρίκνωση της επιστημονικής, τεχνολογικής και καινοτομικής δυναμικής της.

Είναι οι πράξεις των «κυβερνώντων», της, κατά τις διατάξεις του 26°υ άρθρου του Καταστατικού Χάρτη της Χώρας, σύνταξης της Πολιτείας, που απαρτίζεται από: α) την Νομοθετική λειτουργία που ασκείται από την Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,
β) την Εκτελεστική λειτουργία που ασκείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση και
γ) την Δικαστική λειτουργία που ασκείται από τα δικαστήρια, οι αποφάσεις των οποίων εκτελούνται στο όνομα του Ελληνικού Λαού, οι οποίες καθημερινώς διαπράττουν το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και σφιχταγκαλιασμένες ταλανίζουν την καθημερινότητά μας θέτοντας σε κίνδυνο το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Είναι το βδελυρό συνονθύλευμα των από την 24η Ιουλίου 1974 συγκροτηθέντων Βουλών που ως εγκληματικές οργανώσεις δρούσες, ως «λύκοι βαρείς με ένδυμα προβάτου» αναζητούν τον πλουτισμό τους προσφέροντας Γη και ύδωρ στους επιβήτορές τους,

Όλα αυτά τα πολιτικά σκύβαλα, δεν υπολογίζουν ότι εάν ό Λαός περάσει στην αυτοδικία τότε δεν θα υπάρχει υπόνομος γιά να κρυφτούν. Ας μην ξεχνάνε ότι, όταν οι Γερμανοί έφευγαν από την Ελλάδα με την ουρά στα σκέλια, δεν άφησαν ζωντανούς τους συνεργάτες τους. Ας το έχουν λοιπόν υπ’ όψιν τους όλα αυτά τα γεννήματα των εχιδνών ότι οι αφέντες τους δεν θα τους χαριστούν!!! Η Ιστορία διδάσκει αλλά οι «διδάσκοντες», όταν ξεγελούν τον Λαό παριστάνοντας τους «πατριώτες» και γίνονται πρόεδροι της Δημοκρατίας, πρωθυπουργοί, βουλευτές και υπουργοί, δεν βλέπουν την γύμνια τους και παραγνωρίζουν την ρήση: «Όταν η αδικία γίνεται καθεστώς, η αντίσταση γίνεται καθήκον».

Υπό τις συνθήκες αυτές και τα διαλαμβανόμενα στην συνημμένη ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς την αντισυνταγματικώς
και παρανόμως εκλεγείσα, την 13η Μαρτίου 2020, κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, και φερόμενη ως η 8η, από την «μεταπολίτευση», Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ΟΥΔΕΙΣ μέχρι σήμερα ψηφισθείς νόμος είναι νόμιμος και πρέπει να ακυρωθεί.

Προς τούτο, κάνουμε έκκληση στον απανταχού Ελληνισμό να μας υποδείξει φορείς ή πρόσωπα στα οποία μπορούμε να απευθυνθούμε προς ευόδωση των προσπαθειών μας, δεδομένου ότι εμείς ΔΕΝ κατέχουμε «την σοφίαν πάσαν». Εάν δε τούτο δεν καταστεί εφικτό: «Έλληνα μην απελπίζεσαι, άλλαξε πλευρό και θα κάνεις κι άλλα όνειρα.»

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»
ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής
210 3250220 6944325056

.