Είναι ο Γιώργος Μίνος από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος με το που βγαίνει δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ του, αλλά γκρινιάζει…

19 Ιουλίου 2021

Είναι ο Γιώργος Μίνος από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος με το που βγαίνει δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ του, αλλά γκρινιάζει…

Κυριακή πρωί, προς μεσημεράκι. Ο Μπάμπης Παπάζογλου και ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης κυλούν την εκπομπή τους στην ΕΡΑ Σπορ με συζήτηση, εύθυμη διάθεση και παρουσίαση διαφόρων ρεπόρτερ.. του σταθμού.

Κάποια στιγμή βγαίνει στον «αέρα» ο Γιάννης Ντεντόπουλος για να δώσει μια έκτακτη είδηση:

Μόλις έχει ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας τού Ιωάννη Παπαπέτρου με τον Παναθηναϊκό –ασφαλώς η πιο ενδιαφέρουσα μπασκετική πληροφορία των ημερών. Με την ευκαιρία τής παρουσίασης ο Ντεντόπουλος αναφέρεται και σε άλλα θέματα, συζητώντας με τους Παπάζογλου-Μαυρογιαννίδη.

Άλλωστε η εκπομπή δεν έχει το αυστηρό ύφος μιας ειδησεογραφικής ροής, αλλά είναι χαλαρή, σηκώνει σχόλια, απόψεις, αναφορές σε πρόσωπα –όπως για παράδειγμα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Κλείνει ο ρεπόρτερ και ακολουθεί ο επόμενος. Είναι ο Γιώργος Μίνος από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος με το που βγαίνει δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ του, αλλά γκρινιάζει για τη διάρκεια του προηγούμενου θέματος –δηλαδή της μπασκετικής είδησης. «Θα βαλσαμώσει το μικρόφωνο» λέει, και αρκετά λεπτά η συζήτηση με το στούντιο της Αθήνας είναι για τη διάρκεια του ρεπορτάζ Ντεντόπουλου!

«Μα είχε θέμα» του λένε. «Και ο ΠΑΟΚ έχει μεταγραφές» αντιτείνει ο Γ.Μ. «Τι μεταγραφές;» ρωτούν οι παρουσιαστές. «Τέσσερις της γυναικείας ομάδας μπάσκετ», απαντάει ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος!

Μεταξύ σοβαρού και αστείου συνεχίζεται η συζήτηση, ώσπου ο Μίνος κάνει λόγο για 18 λεπτά που έμεινε στον αέρα ο Ντεντόπουλος. Μάλλον υπερβολική ήταν η εκτίμηση του χρόνου, αλλά το πράγμα σοβαρεύει καθώς ο Παπάζογλου γίνεται κομματάκι αυστηρός: «Άφησε εμάς να βάζουμε τους χρόνους»,

.