Η κ. Κεφαλογιάννη, η κ. Λινού κι ο κ. Σύψας. “Δεν παίρνουν την ευθύνη να εμβολιάσουν τους μετανάστες”

19 Ιουλίου 2021

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Μετά τα εκβιαστικά διλήμματα της κυβέρνησης προς τους ανεμβολίαστους, την αισχρή πριμοδότηση των 150 ευρώ προς τους νέους μας ηλικίας 17-25 ετών προκειμένου να εμβολιαστούν και τα φασιστικά, αντιδημοκρατικά πλεονεκτήματα που θα χορηγήσει στους εμβολιασμένους, η ελληνική κοινωνία βράζει για τον διχασμό που προκαλεί σε αυτήν ο Πρωθυπουργός!

Και έρχεται στην επικαιρότητα ένα κορυφαίο ζήτημα!

Στην Ελλάδα πλέον κατοικούν χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, κυρίως μικρής ηλικίας!

Αυτοί εμβολιάζονται ή κυκλοφορούν ανάμεσά μας χωρίς να τηρούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα; Δηλαδή την καθαριότητα, τις αποστάσεις, την μη συνάθροιση σε κλειστούς χώρους, την μάσκα!

Κι ενώ η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού είπε σε τηλεοπτικό σταθμό, πως “Δεν παίρνουν την ευθύνη να εμβολιάσουν τους μετανάστες”, ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας μας ενημέρωσε πως “Oι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό επειδή είναι νέοι”!

O κ. Σύψας είναι ο ίδιος επιστήμονας, ο οποίος χαρακτήρισε το εμβόλιο ως Θείο δώρο και μας προέτρεπε να το εκμεταλλευτούμε!

Τραγέλαφος με τα ήξεις – αφήξεις κυβέρνησης και επιστημονικής ομάδας της και γι΄ αυτό δεν πείθεται μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, ώστε να εμβολιαστεί!

Τον δρόμο βέβαια τους τον έδειξε η Βουλευτής της ΝΔ ‘Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία είπε πως ο ελληνικός λαός χρειάζεται πειθώ κι όχι εκβιαστικά διλήμματα!

Αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!!

.