Συνέντευξη Νίκου Νικολόπουλου: «Μου πρόσφεραν θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αν ψήφιζα τη ΣΥΜΦΩΝΙΑ των ΠΡΕΣΠΩΝ»

21 Ιουλίου 2021

Σε μια χειμαρρώδης και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που μας παραχώρησε ο π. Υπουργός και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, κ. Νίκος Νικολόπουλος, δε μασά τα λόγια του σχετικά με τα ανταλλάγματα που του πρόσφεραν προκειμένου να ψηφίσει τη ΣΥΜΦΩΝΙΑ των ΠΡΕΣΠΩΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Διαβάσαμε στο πρωτοσέλιδο της ιστορικής και αρχαιότερης ημερήσιας εφημερίδας της Ελλάδος «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» πως σας ζήτησαν να ψηφίσετε την ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ και ως αντάλλαγμα σας προσέφεραν θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να επανεκλεγείτε Βουλευτής . Πείτε μας κάτι περισσότερο, καθ’ όσον οι Βορειοελλαδίτες και όλοι οι αναγνώστες μας που οι περισσότεροι είναι κάτοικοι της μιας και μόνης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , Θέλουν να γνωρίζουν τι συνέβη εκείνες τις ώρες της ψηφοφορίας .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία μας και σας συγχαίρω για την αντικειμενική και Διεισδυτική δημοσιογραφία που κάνετε οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονικιώτικης ηλεκτρονικής εφημερίδας LagadasPress.

Δεν είπα κάτι καινούργιο.

Είναι γνωστό πως όσοι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών είτε ήσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είτε των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, στη συνέχεια μπήκαν στα ψηφοδέλτια του Τσίπρα και εξελέγησαν σχεδόν όλοι .
Άρα δεν κομίζω «Γλαύκας εις Αθήνας»…

Λέω κάτι που δεν έχει ανάγκη μαρτύρων . Είναι ένα γεγονός που μιλάει από μόνο του…

ΕΡΩΤΗΣΗ : Εσείς κ. Νικολόπουλε δεν μπήκατε στο πειρασμό;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Για την Πατρίδα λέμε οι πολιτικοί ότι μπαίνουμε στον πολιτικό στίβο. Πρέπει να το αποδεικνύουμε λοιπόν. Δεν θα κληθώ ποτέ εγώ να αποφασίσω εάν πρέπει να κάνουμε πόλεμο με την Τουρκία για να υπερασπιστούμε τα σύνορά μας και την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Εμένα μου έλαχε ο κλήρος , να αποφασίσω εάν θα υπογράψω ως αρμόδιος υφυπουργός εις βάρος των εργαζομένων των ανέργων των συνταξιούχων και όλων των Eλλήνων ασφαλισμένων όσα μου ζητούσαν οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ η εάν θα παρατούσα την Υπουργική καρέκλα.

Σε εμένα έλαχε επίσης ο κλήρος εάν θα εμένα πιστός τα ιδανικά και τις αξίες της λαϊκής δεξιάς του Κωνσταντίνου Καραμανλή ή εάν θα αψηφούσα την διαγραφή μου από τον Αντώνη Σαμαρά. Ακόμα σε μένα έλαχε ο κλήρος εάν θα εμένα στο Κυβερνητικό στρατόπεδο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ή εάν θα αψηφούσα την αποπομπή μου στην πρώτη συνεδρίαση της Βουλής που μου ζήτησαν να ψηφίσω τους εφαρμοστικούς μνημονιακούς νόμους. Θεώρησα τιμή μου την τιμωρία που μου επέβαλαν ο Σαμαράς ,ο Τσιπρας, ο Καμμένος και για τούτο ομοίως έπραξα πρόσφατα και με τον Τράγκα .

Ερώτηση: Τι προτείνει το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος του οποίου είστε Πρόεδρος στην παρούσα φάση. Είναι δυνατόν η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μη δεχτεί την συμφωνία των Πρεσπών;

Απάντηση: Ναι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει το δικαίωμα και το ιστορικό καθήκον. Εμείς οι Eλληνες χριστιανοδημοκράτες στην τελευταία συνδιάσκεψη ομόφωνα εγκρίναμε ψήφισμα που στείλαμε στον πρωθυπουργό. Μεταξύ άλλων του αναφέρουμε τις αφορμές που είναι πολλές και συνεχιζόμενες .

Αλήθεια εσείς δεν παρατηρείται και δεν καταγράφεται αυτό που συμβαίνει ; Μέρα παρά μέρα και σε κάποια νέα πρόκληση περνάνε οι βόρειοι γείτονες μας. Είναι εθνικά αναξιοπρεπές και προπαντώς επιβλαβές το να παριστάνουν στο ΜΑΞΙΜΟΥ τους καλόπιστους γείτονες … ΤΣΙΠΡΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ δείχνουν στους γείτονες την δειλία τους.

Ερώτηση: Μα πιστεύετε ότι ο λαός θέλει πόλεμο η ένταση ;

Απάντηση: Πιστεύω ότι καθημερινά οι πολιτικοί ηγέτες γίνονται καταγέλαστοι ΔΕΞΙΟΙ κ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ εθνομηδενιστές.
Συγκρίνεται την στάση τους με αυτή του Πρωθυπουργού Ζάεφ ο οποίος έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι παρακολούθησε την ομάδα της “Μακεδονίας”, όχι Βόρειας …

Μετά από τόσα ανδρείκελα η πως αλλιώς είναι δυνατόν να χαρακτηρισθούν ο Έλληνας Πρωθυπουργός και οι λοιποί ; «Παριστάνοντας το παπί» όπως χαρακτηριστικά λένε οι νέοι για ανάλογες συμπεριφορές … εγκαταλείπουν εθνικές επάλξεις …
Ας απαντήσουν οι αναγνώστες σας:

Σε τι διαφέρει ο Μητσοτάκης και οι συν αυτω ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Βουλευτές ; Γιατί δεν σέβονται τους ψηφοφόρους και τους περήφανους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ; Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά δεν έδειξε και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που αγνόησε και περιφρόνησε τα εκατομμύρια των Ελλήνων διαδηλωτών εναντίον της παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας και της αναγνώρισης μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας στο τριεθνές κρατίδιο των Σκοπίων;

Υπάρχει αμφιβολία πως Τσίπρας και Μητσοτάκης με τις αποφάσεις και τη συμπεριφορά τους, φανερώνουν πως το μόνον που τους ενδιαφέρει είναι η βούληση των ξένων κυβερνήσεων και όχι των Ελλήνων πολιτών ;

Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ μένουμε ΣΤΑΘΕΡΟΙ και ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ και θα είμαστε η ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.

.