Το αποφασίζουμε και διατάσσουμε δεν θα φέρει καλά αποτελέσματα

20 Ιουλίου 2021

Γιάννης Αμανατίδης
Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης – Πρώην υφυπουργός Εξωτερικών

Την αντιφατική πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στην πανδημία, αλλά και τον επικοινωνιακό χειρισμό της υγειονομικής κρίσης από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, επέκρινε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας σήμερα στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης «FM100».

«Πριν από δύο μήνες, ο Μητσοτάκης έκανε αισιόδοξες προβλέψεις στην «Καθημερινή», που διαψεύστηκαν» ανέφερε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών προκειμένου να το αντιπαραθέσει αυτό, με το χθεσινό διάγγελμα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Σε αντιδιαστολή, επίσης, σημείωσε, πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, στην χθεσινή του ομιλία στη Θεσσαλονίκη, απαρίθμησε τα τρία κύρια όπλα, όλων μας, στη μάχη κατά της πανδημίας.

«Είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, την οποία η κυβέρνηση δεν ενισχύει, τα φάρμακα και ο εμβολιασμός των πολιτών» είπε, προσθέτοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση «ως πολιτικός φορέας έδωσε τα σωστά μηνύματα ενώ ο κ. Μητσοτάκης αρκείται στο να κουνάει το δάχτυλο».

«Η κυβέρνηση πρέπει να πείσει για την αναγκαιότητα των εμβολιασμών με πειθώ και σοβαρότητα δίνοντας η ίδια το παράδειγμα» τόνισε, ο Γιάννης Αμανατίδης, «με αποφασίζουμε και διατάσσουμε δεν θα έχουμε καλά αποτελέσματα».

 

.