Το πολιτικό μανιφέστο του Χάρρυ Κλυνν,, Εστιάζοντας στην πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα…

8 Ιουλίου 2021

Το πολιτικό μανιφέστο Χάρρυ Κλυνν,, Εστιάζοντας στην πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα…

Αφήγησης από τον Χάρρυ Κλυνν στο Νίκο Βάνη

Νίκος Βάνης: Σήμερα φίλοι μου μαζί μας είναι ο Χάρρυ Κλυνν,

Νίκος Βάνης:Και δεν αξίζει ο Ελληνικός λαός να έχει τέτοιους πολιτικούς ηγέτες,

Χάρρυ Κλυνν: Οι έλληνες πολιτικοί Παίζει όμως τον ρόλο του, η τρομοκρατία, η ανελευθερία, είναι η μεγαλύτερη σκλαβιά.

Δεν αξίζει να έχει αυτά τα υποκείμενα τα οποία μέσα στην προσπάθεια που κάνουν να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους πιστεύω, και τις προσωπικές τους επιδιώξεις, φτάνουν στο σημείο να χαντακώνουν και στην κυριολεξία να υποθηκεύουν το μέλλον ενός λαού.

Ν. Βάνης: Και οι αντιπαραθέσεις που βάζουν στο τραπέζι, είναι για γέλια.

Χ. Κλυνν: Για να γελάς εσύ όμως Νίκο και εγώ, αλλά υπάρχει ένας κόσμος που δεν μπορεί να γελάσει, γιατί δεν καταλαβαίνει. Ας μην ξεχνάμε και τον προδοτικό ρόλο , τον πρόστυχο, τον διεφθαρμένο, τον καθοδηγούμενο ρόλο που παίζουν τα Μ.Μ.Ε. Όλα αυτά τα ανθρωπάκια που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, το μόνο που κάνουν είναι κατ΄ εντολήν, είτε να τρομοκρατούν, είτε να παραπληροφορούν.

Ν. Βάνης: Εκείνο που μου άρεσε περισσότερο από τα γραφόμενα σου στο Blogs και είναι ότι τα Μ.Μ.Ε έστησαν χρυσόβεργες, όπως πιάνονται τα πουλιά.

Χ. Κλυνν: Και μ΄ αυτόν τον τρόπο το κάνουν στην ουσία, αποκλείουν τον λαό από την πληροφορία. Δεν την έχει την πληροφορία και το οξύμωρο είναι ότι ονομάζονται Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Επικοινωνία δεν γίνεται μόνο από την μία μεριά, επικοινωνία γίνεται και από τις δύο μεριές.

Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο να παρεξηγούνται οι όροι και να μην ξέρουμε τι σημαίνει. Δεν βλέπεις το παιχνίδι που παίζουν τα κανάλια.

Ν. Βάνης: Για την καρέκλα τα κάνουν όλα.

Χ. Κλυνν: Το πιστεύω ακράδαντα. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε κάτι αγαπητέ Νίκο έναντι των παιδιών μας, έναντι της ιστορίας του τόπου μας, έναντι του στοιχειώδους πατριωτισμού που μας έχει απομείνει σε τελευταία ανάλυση, μέσα από το διαδίκτυο.

ο άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά, δεν είναι απλά και μόνο για να βγάλει το μεροκάματο, για να εξασφαλίσει τα προς το ζειν, είναι ένας άνθρωπος που συμπάσχει με τον συνάνθρωπο του και προσπαθεί μέσα από την δουλειά του, και μέσα από την επικοινωνία που έχει με τον κόσμο, να δώσει λύσεις, και αυτός να συμβάλλει στην λύση του προβλήματος, και όχι να είναι απ΄ έξω και να λιάζετε που λέμε.Αυτό θα πρέπει να κάνουμε πολλά και όχι τι σε νοιάζει, έλα βρε αδελφέ, κοίτα το σπίτι σου, και άσε τους άλλους να χτυπιούνται, δεν είναι όμως έτσι.

Ν. Βάνης: Όντως δεν είναι έτσι.

Χ. Κλυνν: Και κάποια στιγμή νομίζω ότι αυτό το πράγμα που περιμένουμε όλοι να συμβεί είναι η ψυχική ανάταση του Έλληνα. Να καταλάβει πια ο Έλληνας γιατί δούλεψαν πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια. Όποιος δούλεψε για την πατρίδα ήταν εθνικιστής. Όποιος ήταν Πόντιος και ήταν υπέρ της γενοκτονίας ήταν εχθρός της ειρήνης, εάν είναι δυνατόν!!!!!! Δηλαδή θα απαγορεύσουν σε μένα να τιμώ την μνήμη των νεκρών μου.

Που ακούστηκε αυτό το πράγμα, και το πέρασαν και στους νέους ανθρώπους. Βγάλαμε από τα βιβλία μας τον Σολομό, τον Βαλαωρίτη, τον Παπαδιαμάντη, και έβαλαν τον φίτσουλα, τον μίτσουλα και τον χλιμίτσουρα.

Ν. Βάνης: Χάρρυ θέλω να μου πεις τις προβλέψεις σου.

Χ. Κλυνν: αν στην νέα δημοκρατία βγει ο ο Μητσοτάκης την μελλοντική πολιτική του θα εφαρμόσει το σύστημα της γερμανικής Κατοχής και του πάλαι πότε σημιτικού ΠΑΣΟΚ.

Νίκος Βάνης: Ο Έλληνας τα αισθάνεται στο πετσί του τα χρόνια τη γερμανική Κατοχή.

Χάρρυ Κλυνν: Νίκο ξέρεις πολύ καλά ότι,Η χώρα πρέπει να απαλλαγή από τον Σημιτικό καρκίνο, διότι όλα αυτά τα πρόσωπα που κινούνται γύρω, κάτι Χαρδούβελης, Χριστοδουλάκης, και όλοι οι υπόλοιποι, όλος αυτός ο συμφερτός, είναι παιδιά του Σημίτη, του εκσυγχρονιστή εντός εισαγωγικών, ο οποίος οδήγησε την χώρα σ΄ αυτήν την κατάσταση.

Και απορώ πως ακόμα άνθρωπος σαν τον Σημίτη και σαν τα άλλα υποκείμενα που ανέφερα, δεν έχουν ακόμα συλληφθεί και δεν έχουν οδηγηθεί στην δικαιοσύνη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Δεν μπορεί αυτήν την στιγμή ένας λαός, εγώ διάβασα τον μεγάλο φιλόσοφο της Γερμανίας Σίλερ που λέει: “ όπου και να γυρίσω την σκέψη μου, όπου κι αν στέψω την ψυχή μου, μπροστά μου σε βλέπω, μπροστά μου σε βρίσκω, τέχνη λαχταρώ, θέατρο, ποίηση, αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά πρώτος κι αξεπέραστος, επιστήμονα ζητώ, μαθηματικά, φιλοσοφία, ιατρική, κορυφαίος κι ανυπέρβλητος. Για δημοκρατία διψώ, ισονομία και ισοτιμία, εσύ μπροστά μου, ασυναγώνιστος και ανεπισκίαστος. Έλληνα γιατί να σ΄ αγγίξω, για να αισθανθώ τόσο μικρός ασήμαντος, μηδαμινός. Γιατί δεν μ΄ αφήνεις στην ησυχία μου και στην ανεμελιά μου”. Αυτά τα λέει ο Σίλερ, τα λέει ο Γκαίτε, ο Νϊτσε.

Χάρρυ Κλυνν

.