Οι εκλογικές συνέπειες για τα κόμματα εξουσίας του πολιτικού συστήματος “Κάηκαν”

27 Αυγούστου 2021

Οι εκλογικές συνέπειες για τα κόμματα εξουσίας του πολιτικού συστήματος “Κάηκαν”

Ο κρατικός μηχανισμός αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά απροετοίμαστος και ανεπαρκής. Οι παθογένειες δεκαετιών πήραν σάρκα και οστά. Τα κόμματα εξουσίας που κυβέρνησαν τον τόπο θα εισπράξουν βαρύ εκλογικό τίμημα.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την ολοκληρωτική καταστροφή από το πέρασμα της φωτιάς που ακόμη απειλεί κατοικημένες περιοχές και μετατρέπει νοικοκυραίους σε πρόσφυγες, θα έρθει η ώρα του λογαριασμού. Θα καταμετρηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες. Σε όλους. Στον βαθμό που στον καθένα αναλογεί

Έχουν χάσει την μπάλα κάτω από τα πόδια τους και δεν ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται.

Είναι βέβαιο ότι ετοιμάζουν έναν μεγαλειώδη αντιπερισπασμό μόλις σβήσουν οι φλόγες για να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σε κάτι άλλο. Οι πληγές όμως των νοικοκυριών που χάθηκαν δεν επουλώνονται.

Οι μνήμες δεν σβήνουν και αποτελεί αναμφισβήτητή πραγματικότητα ότι τα κόμματα εξουσίας του πολιτικού συστήματος τούτη την φορά θα τιμωρηθούν αυστηρά από το εκλογικό σώμα.

Στο Μαξίμου αποφάσισαν να παραγγείλουν μια σειρά από δημοσκοπήσεις που πρόκειται να αρχίσουν από τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθούν το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

διαίτερη σημασία δίνει το Μαξίμου σύμφωνα με πληροφορίες του elliniko fenomeno gr στα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων και κυρίως στη συμπεριφορά των νέων από 18 έως 35 χρονών που πλαισιώνουν αθόρυβα  αλλά και την καταγραφή των τάσεων που επικρατούν σε μια κρίσιμη μάζα των λεγόμενων ανεμβολίαστων.

Με δεδομένο ότι οι προηγούμενες δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανεμβολίαστων προέρχεται από τον χώρο της Δεξιάς, η κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη και γι΄ αυτό δεν παίρνει αποφάσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε κρίσιμους τομείς λειτουργίας του κράτους, όπως στρατό, αστυνομία, δημόσιους υπαλλήλους και συγκοινωνίες

.