Ο έμπειρος δημοσιογράφος Σήφης Πολυμίλης φαίνεται να ήρθε σε σύγκρουση με τον σύντροφό της κυρίας προέδρου, Παύλο Κοτσώνη.

20 Αυγούστου 2021

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Σήφης Πολυμίλης φαίνεται να ήρθε σε σύγκρουση με τον σύντροφό της κυρίας προέδρου, Παύλο Κοτσώνη.

Έγινε γνωστό ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος Σήφης Πολυμίλης παραιτήθηκε από την θέση του υπευθύνου τύπου από το Προεδρικό. Οι λόγοι που ο ίδιος είπε ότι τον ανάγκασαν σε αυτήν την παραίτηση ήταν προσωπικοί. Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, φαίνεται να ήρθε σε σύγκρουση με τον σύντροφό της κυρίας προέδρου, Παύλο Κοτσώνη.

Είναι ο κύριος που εμφανίζεται στις φωτογραφίες να απολαμβάνει τιμές αρχηγού κράτους, δίπλα στην σύντροφό του Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Εάν λοιπόν όντως ο κύριος Πολυμίλης παραιτήθηκε διότι αρνήθηκε να προπαγανδίσει και να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις προκειμένου να καλύψει τα σφάλματα της προέδρου, τότε το θέμα υπερβαίνει τους κήπους του προεδρικού μεγάρου.

Διότι το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαπολύθηκαν τρία απίστευτα ψεύδη από το προεδρικό μέγαρο, με σκοπό να πλήξουν υπουργό της κυβέρνησης, τον Δένδια

Δυστυχώς δικαιώθηκαν όσοι κατήγγειλαν ότι η επιλογή της δεν ήταν προϊόν κάποιας «ρηξικέλευθης στροφής» στην πολιτική ζωή του τόπου. Αλλά αντίθετα ήταν προϊόν υπόγειων διαδρομών, συνεννοήσεων και αμοιβαίων εξυπηρετήσεων. Αυτά όμως που συμβαίνουν στο προεδρικό μέγαρο δεν λαμβάνουν χώρα ούτε σε καφενείο της πλατείας Ομονοίας.

.