ΣΟΚ – CDC: Για “ανθρωπιστικούς” λόγους σκέφτονται να φτιάξουν στρατόπεδα ώστε να χωρίζουν τους ανθρώπους που θεωρούνται “υψηλού κινδύνου”!!!

4 Αυγούστου 2021

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Αυγ. 2021, 18:23, Λος Άντζελες |

Όπου για “ανθρωπιστικούς” λόγους σκέφτονται να φτιάξουν camps, στρατόπεδα ώστε να χωρίζουν τους ανθρώπους που θεωρούνται “υψηλού κινδύνου”……

Πόσο ανθρωπιστικό άραγε!!!!….

Επισκεφτείτε και εσείς το επίσημο site του CDC και δείτε το και μόνοι σας!!!…

Ενδιάμεσοι επιχειρησιακοί λόγοι για την εφαρμογή της προσέγγισης ασπίδας για την πρόληψη λοιμώξεων από COVID-19 σε ανθρωπιστικούς χώρους

Αυτό το έγγραφο παρουσιάζει εκτιμήσεις από την πλευρά των Κέντρων Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) για την εφαρμογή της προστατευτικής προσέγγισης σε ανθρωπιστικά περιβάλλοντα, όπως περιγράφεται σε έγγραφα καθοδήγησης που επικεντρώνονται σε στρατόπεδα, εκτοπισμένους πληθυσμούς και ρυθμίσεις χαμηλών πόρων. Αυτή η προσέγγιση δεν έχει τεκμηριωθεί ποτέ και έχει εγείρει ερωτήματα και ανησυχίες μεταξύ ανθρωπιστών εταίρων που υποστηρίζουν δραστηριότητες ανταπόκρισης σε αυτές τις ρυθμίσεις.

Ο σκοπός αυτού του εγγράφου είναι να αναδείξει τις πιθανές προκλήσεις εφαρμογής της προστατευτικής προσέγγισης από την οπτική του CDC και να καθοδηγήσει τη σκέψη γύρω από την εφαρμογή ελλείψει εμπειρικών δεδομένων.

Οι εκτιμήσεις βασίζονται σε τρέχοντα στοιχεία που είναι γνωστά για τη μετάδοση και τη σοβαρότητα της νόσου του κορωνοϊού 2019 (COVID-19) και ενδέχεται να χρειαστεί να αναθεωρηθούν καθώς διατίθενται περισσότερες πληροφορίες. Παρακλαώ, ελέγχετε περιοδικά τον ιστότοπο του CDC για ενημερώσεις.
Ποιά είναι η προσέγγιση θωράκισης;

Η προσέγγιση θωράκισης στοχεύει στη μείωση του αριθμού των σοβαρών περιπτώσεων COVID-19 περιορίζοντας την επαφή μεταξύ ατόμων που διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης σοβαρής νόσου («υψηλού κινδύνου») και του γενικού πληθυσμού («χαμηλού κινδύνου»). Άτομα υψηλού κινδύνου θα μετεγκαθίσταντο προσωρινά σε ασφαλείς ή «πράσινες ζώνες» που έχουν δημιουργηθεί σε επίπεδο νοικοκυριού, γειτονιάς, καταυλισμού/τομέα ή κοινότητας ανάλογα με το περιβάλλον και το περιβάλλον. Θα είχαν ελάχιστη επαφή με μέλη της οικογένειας και άλλους κατοίκους χαμηλού κινδύνου.

Link: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/global-covid-19/shielding-approach-humanitarian.html

http://greeknewsondemand.com/2021/08/03/%CF%83%CE%BF%CE%BA-cdc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%86/

.