Η “Συμφωνία των Πρεσπών” οι Αμερικανοί ο George Soros ο Τζο Μπάιντεν διαμήνυσαν Κυριάκο Μητσοτάκη να περάσει στην βουλή τα τρία μνημόνια την Συμφωνία των Πρεσπών..

5 Σεπτεμβρίου 2021


Το πολιτικό ρεπορτάζ ο Δημοσιογράφος Νίκος Βάνης

Η “Συμφωνία των Πρεσπών” οι Αμερικανοί Ο George Soros Τζο Μπάιντεν διαμήνυσαν Κυριάκο Μητσοτάκη να περάσει στην βουλή τα τρία μνημόνια την Συμφωνία των Πρεσπών..

Ο σημερινός λοιπόν Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μας διαμήνυσε, πως η ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών” σχετίζεται απόλυτα με το πλαίσιο Εφαρμογής Εθνικής Έκτακτης Ανάγκης των ΗΠΑ στα Δυτικά Βαλκάνια!

Ο Τζο Μπάιντεν έστειλε το μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, Θα επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις στους πολίτικους της Ελλάδας που φέρουν αντίρρηση για την “Συμφωνία των Πρεσπών” Βέβαια οι παραπάνω φοβέρες, έχουν ως αποδέκτες τους δυο πρώην Πρωθυπουργούς και Προέδρους της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά!


Οι οποίοι έχουν δηλώσει σε όλους τους τόνους, ότι δεν θα ψηφίσουν στη Βουλή – όταν φτάσουν – τους τρεις εφαρμοστικούς Νόμους, πρωτόκολλα ή άλλως Μνημόνια, που νομιμοποιούν απόλυτα την ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών” και για την έγκριση των οποίων από την ελληνική Βουλή έχει συμφωνήσει.

Για την οποία προώθηση και ψήφιση από την Βουλή αυτών των εφαρμοστικών νόμων που νομιμοποιούν την ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών”, υπάρχει δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και στην Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ!

Το κόμμα της ΝΔ που έστελνε τους Βουλευτές του στα Συλλαλητήρια προς “άγραν ψήφων” και κατηγορούσε μόνο για τα μάτια του κόσμου Τσίπρα και Σύριζα για την εθνική προδοσία των Πρεσπών, επέβαλε, σαν Κυβέρνηση πια, την απαράδεκτη μετονομασία του κρατιδίου των σφετεριστών σε “Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” σε όλα τα βιβλία των Ελληνικών Σχολείων, στην ψηφιακή καταρχήν μορφή τους!

Τι θα πράξουν οι Μακεδονομάχοι Βουλευτές της Βορείου Ελλάδος της ΝΔ στην Βουλή όταν έρθουν αυτών των εφαρμοστικών νόμων που νομιμοποιούν την ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών” θα την ψηφίσουν!!!!

Ποιος δεν θυμάται την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στο Σύνταγμα, στις 4 Φεβρουαρίου 2018, στο συλλαλητήριο κατά της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίαςστους Σκοπιανούς.

Τότε, ήταν που αποκάλεσε «εθνομηδενιστές» τους κυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, όπως επίσης είπε «περιφρονώ και μάχομαι τον φασισμό, σε όλες του τις μορφές και προπαντός στην πιο πονηρή, απατηλή και επικίνδυνη μορφή του, την αριστερόστροφη».

‘Αυτά είπε την ομιλία του ο Μίκη Θεοδωράκη στο Σύνταγμα, στις 4 Φεβρουαρίου 2018, ισχύουν και για τους Βουλευτές της Βορείου Ελλάδος της ΝΔ τη παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, που αποκάλεσε «εθνομηδενιστές» τους κυβερνώντες…

Η Νέα Δημοκρατία και το ξεπούλημα για τη Συμφωνία των Πρεσπών προσβαλή τον ιδρυτή Κωνσταντίνο Καραμανλή

Όταν ο εθνάρχης Κωνσταντίνος  Καραμανλής δίδασκε Μακεδονικό» ζήτημα η μετέπειτα η αρχηγεί της ΝΔ κάναν  τίποτα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση είχε καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ σύσσωμο το κόμμα υποστήριζε πως ποτέ δεν θα κυρώσει αυτή τη συμφωνία.

.