Σκόνη και θρύψαλα η Νέα Δημοκρατία…

15 Σεπτεμβρίου 2021

Για άλλη μια φορά ένας Πρωθυπουργός ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να παραμυθιάσει τον ελληνικό λαό με τα χονδροειδή ψέματά του! Αλλά δυστυχώς γι΄ αυτόν ο ελληνικός λαός έχει πλέον ξυπνήσει για τα καλά! Αντιλαμβάνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης διχάζει τον λαό μας με πρόσχημα την επιδημία του Covid-19.

Όπου με τις αναστολές εργασίας του ανεμβολίαστου υγειονομικού προσωπικού των νοσοκομείων διαλύει το ΕΣΥ! Όπου με την εφαρμογή της υποχρεωτικότητας του εμβολίου στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας, αποδυναμώνει την αμυντική ισχύ προστασίας της χώρας από την επιθετικότητα του Ρ. Τ. Ερντογάν!

Όπου μεταλλάσσει την “γαλάζια Παράταξη” σε “εκσυγχρονιστικό” ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη, αφού η μισή κυβέρνηση της ΝΔ “ακούει” τυφλά στον ολετήρα πρώην Πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ!

Μετά δε και το τελευταίο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη, που την “έπεσαν” σκληρά οι απολυμένοι των λιπασμάτων Καβάλας στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και Αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αντελήφθη την οργή του λαού που σιγά – σιγά μετατρέπεται σε μίσος!

Αλλά δεν βράζει μόνο ο ελληνικός λαός κατά αυτής της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Σημίτη, βράζει και η Κ.Ο. της ΝΔ!

Σε αυτόν λοιπόν τον κακό χαμό προωθείται – σύμφωνα με υψηλότατη πηγή μου – η διάσπαση της ΝΔ! Αφού πιστεύω αυτής της πολιτικής κίνησης, είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδρανοποιεί όλη τη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ! Από την στιγμή που κανένας από αυτήν την δεξιά πλευρά δεν θεωρείται από τον Πρωθυπουργό, ικανός να στελεχώσει την κυβέρνηση! Έτσι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής μέρους της Κ.Ο. της ΝΔ ήταν η υπουργοποίηση του Κύπριου Χρήστου Στυλιανίδη!

Αναζητώ να μάθω όμως, αν παίζει ρόλο σε αυτήν τη διάσπαση ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος! Αν εμπλέκονται οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς!

Μικρή χώρα φίλοι μου η Ελλάδα και σύντομα, πολύ σύντομα, πιστεύω θα μάθουμε!!

 

Πριν πάει εκλογές ο Κ. Μητσοτάκης, τεστάρει τη βάση της ΝΔ…

Παρά τις Πρωθυπουργικές φωνές για εξάντληση της τετραετίας από την κυβέρνηση της ΝΔ, βοά ο τόπος για εκλογές τον Νοέμβριο του 2021!

Για τον λόγο αυτό – όπως μου εκμυστηρεύτηκε πηγή μου – ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζοντας την οργή του λαού μας προς το πρόσωπό του – θέλησε να τεστάρει τι κλίμα που επικρατεί στην σκληρή βάση του κόμματός του! Δηλαδή, στις Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ! Όπου εκεί είναι ο σκληρός πυρήνας της ΝΔ που στηρίζει τυφλά τον Πρόεδρο του κόμματος, άσχετα αν έχει διαπράξει πολιτικά εγκλήματα κατά του λαού και της χώρας!

Έτσι οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ ενημερώνουν με SMS τα μέλη τους, πως στις 24 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Κυριακή, θα διεξαχθούν οι Εσωκομματικές Εκλογές σε αίθουσες εκδηλώσεων των Δήμων! Για ανάδειξη αιρετών διοικήσεων και επιτροπών!

Δηλαδή ενάμιση μήνα πριν από την καθορισμένη ημερομηνία και πριν από τον Νοέμβριο!

Ωστόσο τα πρώτα αποτελέσματα, όπως μαθαίνω από τις Τ.Ο της ΝΔ σε Μαρούσι και Χαλάνδρι είναι αποκαρδιωτικές! Μέλη αυτών των Τ.Ο αντιδρούν λεκτικά βίαια, όταν συναντούν μέλη των Δ.Σ. αυτών των Επιτροπών!

Συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι την Κυριακή που μας πέρασε, εγγεγραμμένο μέλος της Τ.Ο Χαλανδρίου της ΝΔ, όταν αντίκρισε εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Τ.Ο Χαλανδρίου της ΝΔ, του είπε:

Έχει εκλογές η ΝΔ; Και εγώ νόμιζα πως έχει το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ!

Εγώ είμαι οικογενειάρχης και ο Κυριάκος είναι κατά της οικογένειας!

Εγώ είμαι πατριώτης και ο Μητσοτάκης είναι υπέρ του νεοφιλελευθερισμού και της πολυπολιτισμικότητας!

Εγώ είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός και ο Κυριάκος βάλλει κατά της Πίστεώς μας!

Να ζητήσετε λοιπόν να ψηφίσουν οι ΛΟΑΤΚΙ και οι παράνομοι μετανάστες! Από αυτούς να ζητήσετε να σας δώσουν και την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2021!

Οργή, οργή από παντού κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη!!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 

.