Παρέμβαση ΣΕΣΚΕΑ: η θα πραγματοποιήσει παρέμβαση με πανό, μουσική, ποτά και μοίρασμα κειμένων …

11 Νοεμβρίου 2021

ΣΕΣΚΕΑ

Η συνέλευση θα πραγματοποιήσει παρέμβαση με πανό, μουσική, ποτά και μοίρασμα κειμένων αύριο Παρασκευή 12/11 στην περιοχή της Βαλαωρίτου.

Η παρέμβαση που κάναμε στην περιοχή της Ρωμαϊκής Αγοράς στις 23/10, στην περιοχή της Ναυαρίνου στις 30/10 και στην Ικτίνου στις 6/11, θα επαναληφθεί αύριο στην πλατεία Χρηματιστηρίου στην περιοχή της Βαλαωρίτου. Ακολουθεί η περιγραφή – πλαίσιο και στόχος – της συγκεκριμένης παρέμβασης η οποία θα επαναλαμβάνεται τακτικά σε διαφορετικό σημείο κάθε φορά (βλ. προηγούμενες δράσεις εδώ: https://seskea.noblogs.org/?cat=8).

Θα αναρτηθεί πανό ενάντια στα πιστοποιητικά για την οριοθέτηση του σημείου συνάντησης και συγκέντρωσης, καθώς και μικρό ηχοσύστημα από όπου θα μεταδίδεται μουσική. Θα παραμείνουμε εκεί περίπου για δύο ώρες.

Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας πυρήνας -μια παρέα- ανθρώπων από τα μέλη της συνέλευσης και όσους/όσες έρθουν για στήριξη αλλά και περαστικούς που θα δείξουν ενδιαφέρον για ό,τι συμβαίνει εκεί. Σε ένα χαλαρό κλίμα, ακούγοντας μουσική, συζητώντας, πίνοντας το ποτό μας,”καταλαμβάνουμε” ένα κομμάτι του δημόσιου χώρου σε μια περιοχη που έχει αρκετή κίνηση αλλά και πολλά μαγαζιά που εφαρμόζουν τον υγειονομικό διαχωρισμό αποκλείοντας ανεμβολίαστους.

Όσο βρισκόμαστε εκεί, θα μοιράζεται σε περαστικούς και σε πελάτες των γύρω καταστημάτων κείμενο της συνέλευσης (βλ. εδώ: https://seskea.noblogs.org/?p=108).

Μπορείτε να ενημερώσετε όσο κόσμο θέλετε, η δράση είναι ανοιχτή.

Παρασκευή 12/11, πλατεία Χρηματιστηρίου > goo.gl/maps/mpzg7mAhRy7eEuDK6
Ώρα συνάντησης: 19.30
Ώρα λήξης: 22.00

.