Η ιδεολογία του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ προσαρμόζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην θίγει τα μεγάλα ξένα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα .

10 Ιανουαρίου 2022

ΑΡΘΡΟ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ – Προέδρου Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η ζωή μας καθορίζεται από γεγονότα, συγκυρίες, πράξεις ή παραλείψεις, που επιδρούν στην ατομική, συλλογική και εθνική καθημερινότητα.

Η υγειονομική κρίση αναμφισβήτητα ενσωματώθηκε στα υπαρκτά προβλήματα ανάπτυξης, απασχόλησης , κοινωνικής δικαιοσύνης, έλλειψης εμπιστοσύνης και της πολυπολιτισμικής επίθεσης που δέχεται η πατρίδα μας από τους ολιγάρχες της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, και τους εδώ λούστρους που αντί να αντιστέκονται να κρατήσουν την Ελλάδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ γυαλίζουν τις Γερμανικές μπότες των εντολοδοτών προστατών τους που τους κρατούν στην εξουσία …

Πολιτικοί αρχηγοί που αντί να συγκλίνουν σε συλλογικούς αγώνες για τη χειραφέτηση της κοινωνίας, περιορίζονται στην εξυπηρέτηση των καθαρμάτων που συγκροτούν την εγκληματική οργάνωση της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , με τα λεύκα κολάρα και των ιδιοτελών συμφερόντων τους.

Ευτυχώς όμως υπάρχει και ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο λειτουργούμε εμείς οι Έλληνες και το οποίο καθορίζει την πολιτική μας και τις πράξεις μας με την αίσθηση δικαίου και της ικανοποίησης των λαικών αιτημάτων και πόθων με την αίσθηση ότι ανήκουμε σε μια ομάδα, σε μια κοινωνία τις αρχές και τις αξίες της οποίας αποδεχόμαστε και σε ένα έθνος, με την αίσθηση ότι έχουμε ρίζες, παράδοση και ιστορία.

Ευτυχώς το πλαίσιο αυτό αν και αποτελείται από ιδέες και μόνο εξακολουθεί να είναι ο οδηγός της ύπαρξης του έθνους μας, παρά την καλλιεργούμενη σύγχυση που δημιουργούν οι εθνομηδενιστικές αντιλήψεις της κυρίαρχης πολιτικής τάξης και της ελίτ των Αθηνών.

Ευτυχώς που σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας όπου η πατρίδα μας αντιμετωπίζει καθημερινές απειλές από τον προαιώνιο κακό γείτονα καθώς και πολλές ακόμα ασύμμετρες απειλές όπως αυτή της παράνομης μετανάστευσης που βιαίως επιφέρει δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδος, η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού επαναβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία την βούληση να υπερασπιστεί τις βασικές αρχές και αξίες που δίνουν περιεχόμενο και ουσία στη ιστορική διαδρομή του και καθορίζουν την Εθνική, θρησκευτική και πολιτιστική του ταυτότητα που υπερασπίζεται το Σύνταγμα του.

Αποτελεί ταυτόχρονα θλιβερή διαπίστωση που οι σημερινοί πολιτικοί Αρχηγοί του εθνομηδενιστικού τόξου εμφανίζονται να πιστεύουν και να υπηρετούν το νέο δόγμα της πολιτικής ορθότητας που βασίζεται στην αποθέωση της ατομικής επιλογής , του δήθεν δικαιοματισμού και την υποχώρηση του συλλογικού καλού, ενώ και η ιδεολογία τους προσαρμόζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην θίγει τα μεγάλα ξένα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

Τα τελευταία χρόνια, αυτό το ίδιο διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, ακολουθεί τυφλά και υπηρετεί υπερεθνικούς και παγκόσμιους οργανισμούς και δεν έχει πια ως γνώμονα , πρώτα και πάνω απ’ όλα, το συμφέρον του έθνους και του λαού.

Και αυτή τη χρονιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ένοχη σιωπή της αντιπολίτευσης μας ετοιμάζει ακόμα πιο προχωρημένα νομοσχέδια γιατί εκ πεποιθήσεως ως νεοφιλελεύθερος εχθρεύεται τα μεγάλα συλλογικά προτάγματα για τον άνθρωπο και την κοινωνία.

Θέλει ο τρόπος λειτουργίας της κοινωνίας και της οικονομίας να θεωρείται δεδομένος και αδιαμφισβήτητος, οπότε η πολιτική να περιορίζεται στην ορθή διαχείριση των επιμέρους ζητημάτων που ανακύπτουν. Στα πλαίσια αυτής της διαχειριστικής λογικής, προωθεί τον εκφυλισμό των κοινωνικών κινημάτων, των πολιτικών , των εκκλησιαστικών και των λοιπών εθνοτοπικών οργανώσεων.

Θέλει η επικέντρωση των ΠΟΛΙΤΩΝ και μάλιστα των νέων να περιστρέφεται σε ζητήματα όπως:

Πως με ένα κλικ να παίρνεις διαζύγιο, να αλλάζεις το φύλο με το οποίο ήρθες στον κόσμο ως άνθρωπος, να το αποκηρύσσεις και μάλιστα με ευκολία. Πως το άρσεν θα γίνεται θύλι και το θύλι άρσεν ή ακόμα και αρσενικο θηλυκού… Πως να αυτό προσδιορίζεται ο άνθρωπος ακόμα και με την ουδέτερη αντωνυμία αυτό …

Πέραν τούτων ο Μητσοτάκης ο Β ‘, ο ΜΙΚΡΟΣ το 2023 νομοθετεί, δηλαδή λίαν προσεχώς, τον γάμο των γκέι και τους δίνει το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά, χωρίς ποτέ όμως να ρωτήσει η να αναρωτηθεί εάν τα παιδιά αυτά, θέλουν να μεγαλώσουν σε ένα σπίτι με ένα ζευγάρι γκέι, δηλαδή χωρίς μαμά ή χωρίς μπαμπά.

Για τον Μητσοτάκη και τους ΣΥΝ ΑΥΤΩ, η παραδοσιακή οικογένεια, η ευτεκνία, η πολυτεκνία, η διαιώνιση του είδους, είναι ψιλά γράμματα ακόμα και η επιβίωση του γένους και του έθνους των Ελλήνων κατά την πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας – όπως είπε – θα βρίσκει τη λύση στην λαθραία εισαγωγή μεταναστών από άλλα έθνη με άλλες θρησκείες ήθη έθιμα πολιτισμό και φυσικά και με άλλη γλώσσα και παράδοση …

Μπήκαμε στη νέα χρονιά και οι κυβερνώντες αντάμα με τους δήθεν πολιτικούς αντιπάλους τους , με τις επιλογές τους δείχνουν πως δεν έχει καμμιά αξία για δαύτους ,ποιων προγόνων είσαι απόγονος , ούτε η πίστη σου στο αληθινό Θεό και ΣΩΤΗΡΑ , ούτε το ένδοξο ΕΘΝΟΣ σου, ούτε η αδιατάρακτη ιστορική διαδρομή και συνέχεια…

Δεν αντιδρούν αποφασιστικά στις προσπάθειες της Τουρκίας να ελέγξει και να κατευθύνει τα κυκλώματα διακίνησης, ώστε να εξυπηρετήσει τη νεοθωμανική στρατηγική της.

Από τα συστημικά κόμματα εξουσίας, τα κύματα των απρόσκλητων, των εισβολέων παράνομων μεταναστών, αντιμετωπίζονται περίπου ως… φυσικά φαινόμενα, τα οποία δεν χρήζουν ιδιαίτερης πολιτικής παρέμβασης.

Ευτυχώς όμως για τα Ελληνόπουλα, δηλαδή την εγγύηση του εθνικού μέλλοντος, διαπιστώνετε ότι έχουν την πρώτη και καθοριστική αξία και σημασία όλα όσα προσπαθούν να αποδομίσουν οι ΔΕΞΙΟΙ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ εθνομηδενιστες τα όργανα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ που είναι άγευστοι από το αθάνατο κρασί των εθνικών αγώνων.

Είναι ανέραστοι των μεγάλων οραμάτων, του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού και δεν έχουν καμμιά επαφή με την Ελλάδα και την ιστορία μας.

Το 2022 πρέπει να μπει σε πρώτη προτεραιότητα το τσάκισμα του εθνομηδενισμού και της ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ που διαπερνά οριζόντια το πολιτικό φάσμα … Το 2022 πρέπει να σπάσουμε τα κάγκελα που έχουν τοποθετήσει, οι εγκάθετοι νταβαντζιδες, για να αποκλείσουν τις ελεύθερες δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις από κάθε δυνατότητα να ακουστούν οι απόψεις και οι θέσεις τους.

Φέτος πρέπει να καταφέρουμε να συγκροτήσουμε την μεγάλη ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που θα εκφράσει τις εθνικές απόψεις που είναι πλειοψηφικές απόψεις στον οικουμενικό Ελληνισμό.

Και επιλέγω παραθέτοντας ΦΩΤΗ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ : « Οἱ πιὸ πολλοὶ ποὺ μιλᾶνε γιὰ τὴν πρωτοχρονιά, σᾶς δείχνουνε τὸ νεαρὸ πρόσωπο.

Ἐγὼ σᾶς δείχνω τὸ γέρικο.

Δὲν τὸ κάνω γιὰ νὰ σᾶς κακοκαρδίσω, ἀλλὰ γιατὶ πιστεύω πὼς ὁ ἄνθρωπος ποὺ δὲν ξεγελιέται, ἀλλὰ ποὺ βλέπει τὴν ἀδυναμία του εἶναι κερδισμένος»

Είμαστε σίγουροι τέλος πως σε κάθε περίπτωση, ο ευαίσθητος και υπερήφανος ελληνικός λαός, μπορεί να σιωπά ακόμα και στην πρόσφατη βλαστήμια ΜΟΣΙΑΛΟΥ νυν διορισμένου παρά του ΚΟΥΛΗ, πρώην Υπουργού του ΓΑΠ, αλλά δεν ξεχνά και τιμωρεί τους ασεβείς που πολέμησαν ή πολεμούν την πίστη και τον σεβασμό που έχουν στα Ιερά τους Σύμβολα.

Τη συνταγή Μητσοτάκη, για ένα κράτος πολυεθνικό, συνονθύλευμα λαών, πολιπολιτισμικό χωρίς Ελλάδα και χωρίς Χριστά δεν την θέλει …

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έκαναν υπομονή, προσπάθησαν με σύνεση να αντιμετωπίσουν τις πρωτοφανείς καταστάσεις, έφθασαν να υπομείνουν περιστολή των ατομικών τους ελευθεριών, να κατεβάσουν ρολά, να χάσουν τις δουλειές τους, να φορέσουν μάσκες, να …να… να κλάψουν νεκρούς συγγενείς και φίλους …

Ακόμα είδαν ότι οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ χιλιάδες μαζεύτηκαν και γιόρτασαν στο Σύνταγμα ενώ οι νομοταγείς ιθαγενείς από το Βλακιστάν (δηλαδή όλοι εμείς) παρέμειναν, κατόπιν των ευγενών παραινέσεων των ιθυνόντων μας, οίκαδε, για να απολαύσουν τηλεοπτικά την έλευση του νέου έτους, αλλά και το υψίστης αισθητικής τηλεθέαμα, που προσέφερε ειδικά γι’ αυτούς ο τέως δήμαρχος Καρπενησίου, και νυν Αθηναίων, ΝΤΟΡΟΝΟΓΙΟΣ εγγονός και ανηψιός Πρωθυπουργών …

Έως εδώ ! Δεν πάει άλλο !

Ο λαός θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά γιαπί πέραν όλων των ανωτέρω, πλην των άλλων έχει δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στη χώρα με τον τεράστιο αριθμό μουσουλμάνων λαθρομεταναστών (λέγεται ότι είναι τέσσερα εκατομμύρια) που θα είναι πάντα ένα ξένο σώμα για τη χώρα, δεδομένου του ότι λόγω και της θρησκείας τους η εμπειρία διδάσκει ότι δεν ενσωματώνονται στη κοινωνία καμιάς χώρας.

Το πρόβλημα έχει γίνει εξαιρετικά επικίνδυνο και κάθε μέρα οξύνεται από τη συνεχιζόμενη εισροή νέων λαθρομεταναστών (περίπου 10.000 μηνιαίως που οδεύουν άμεσα στο κέντρο της Αθήνας) Ο Μητσοτάκης , ο Τσίπρας και τα λοιπά πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης, εάν δεν λάβουν άμεσα μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος, τότε με βάση την απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ , είμαστε ένα βήμα πριν την άλωση της Ελλάδας.

Θα γίνουμε συμμέτοχοι της προδοσίας που διαπράττεται εις βάρος της πατρίδας μας;

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

πρώην Υφυπουργός Εργασίας

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

www.nikosnikolopoulos.gr

τηλ: 2610344700 fax: 2610344703

6945521111

.