Ένα Αστέρι Γεννιέται Μαρία Κορέλλι έρχεται να αναστάτωση την νυχτερινή διασκέδαση στο «Tokyo Theater Athens» Το παλάτι τον club η αφρόκρεμα της πόλης του παγκοσμίου κλάσης club Tokyo Theater Athens.

2 Φεβρουαρίου 2022

Ένα Αστέρι Γεννιέται Μαρία Κορέλλι έρχεται να αναστάτωση την νυχτερινή διασκέδαση στο «Tokyo Theater Athens» Το παλάτι τον club η αφρόκρεμα της πόλης του παγκοσμίου κλάσης club Tokyo Theater Athens.

Έπεσε η σιφώνια Ο ιδιοκτήτης επιχειρηματία Γιάννη Βουτυράκος και Μαρία Κορέλλι έμειναν συμφωνεί, οπου ο επιχειρηματία Γιάννη Βουτυράκος ανάλαβε να επένδυση στην Μαρία Κορέλλι στην κάθοδό της στην αθηναϊκή διασκέδαση με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο σύγχρονο τραγούδι, μεγάλα ονόματα συνθετών και στιχουργών πέφτουν στα ποδιά του επιχρίσματά Γιάννη Βουτυράκο.

Η Μαρία Κορέλλι είναι Μεθοδική και εργασιομανής όπως παραδέχεται ότι δεν πήγε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

“Ειχα τελειώσει τις σπουδές μου κι ήμουν έτοιμη να ανοίξω τα φτερά μου και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου.

Από τα ιδιαίτερα μαθήματα με το Μανώλη Λιδάκη στη Κρήτη στις πίστες μόνη μου.

“Εχει βαλή βάσεις για μια ανοδική τροχιά στο χώρο του τραγουδιού.

Τρώα όσο για την συνεργασία με τον επιχρίσματά Γιάννη Βουτυράκο το μελών είναι λαμπρό, το Tokyo Theater Athens, είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε άκρως ανακαινισμένο παγκοσμίου κλάσης φώτα με εκατομμύρια Λεντ αλλά και επίπεδες οθόνες, ήχο και «πινελιές» live clubbing ευρωπαϊκών προδιαγραφών και παγκοσμίους κλάσης club ,

Τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα καλοστημένα μπαλέτα, ένα ουτοπικό συναίσθημα στην έννοια της λέξης (διασκέδαση

Σε λίγες μέρες αρχίζουν η πρόβες τις Μαρία Κορέλλι «Tokyo Theater Athens»

Η Μαρία Κορέλλι έχει ένα σπάνιο χόμπι Λόγω της καταγωγής της από ορεινό χωριό ταλαντούχα λαϊκή ερμηνεύτρια ήταν λογικό να αγαπήσει το βουνό και τις σπάνιες ομορφιές του.

Από μικρή λοιπόν συνήθιζε να ανεβαίνει σε αυτό μαζί με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της και κάποιους φίλους της, ψάχνοντας για τρούφες.

Η Μαρία Κορέλλι Επίσης ξεκινά να μπει στο στούντιο ηχογραφήσεων για να γράψει το καινούριο τραγούδι της με την υποστήριξη του ιδιοκτήτης επιχειρηματία Γιάννη Βουτυράκο

Οπός μάθαμε από τον Γιάννη Βουτυράκο Tokyo Theater Athens το θα ξεκινήσει το στης 15 Φεβρουάριου.

.