Ο Νίκος Βέρτης δικαιώθηκε με την υπ’ αριθμ.632/2022 απόφαση του Άρειο Πάγο στην αντιδικία του με τον πρώην εξωτερικό συνεργάτη του.

18 Απριλίου 2022

Ο Νίκος Βέρτης δικαιώθηκε στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση με τον πρώην εξωτερικό συνεργάτη του.

ο ανώτατο δικαστήριο έδωσε οριστικό τέλος στην αντιδικία του Νίκου Βέρτη με τον πρώην εξωτερικό συνεργάτη του και δήθεν οικονομικό διευθυντή Νίκο Πολατίδη – «Δεν φοβήθηκα, δεν υπέκυψα στις πιέσεις τους, περίμενα να δικαιωθώ» δήλωσε ο τραγουδιστής

Τέλος στα σενάρια συκοφάντησης του Νίκου Βέρτη έδωσε ο Άρειος Πάγος με ένα ηχηρό ράπισμα σε όλους αυτούς που τρία χρόνια τώρα επιχειρούν να τον διασύρουν, μη διστάζοντας να επιχειρήσουν να εξαπατήσουν την Δικαιοσύνη.

Δημοσιεύτηκε σήμερα η υπ’ αριθμ.632/2022 απόφαση του Αρείου Πάγου η οποία δικαίωσε αμετάκλητα τον Νίκο Βέρτη στην αντιδικία του με το Νίκο Πολατίδη.

Έτσι ο Άρειος Πάγος, ενώπιον του οποίου ο Νικος Βέρτης εκπροσωπήθηκε απο τον καθηγητή Νομικής κ. Σταματοπουλο, έδωσε ένα τέλος στην υπόθεση αυτή, στην οποία ο Πολατίδης ψευδώς ισχυριζόταν ότι υπήρξε μισθωτός υπάλληλος του, με την ιδιότητα μάλιστα του οικονομικού διευθυντή και παρέμενε δήθεν απλήρωτος επί σειρά ετών.

Η αλήθεια είναι ωστόσο, όπως κρίθηκε πλέον και δικαστικά, ότι υπήρξε καλά αμειβόμενος εξωτερικός συνεργάτης του, καθώς διατηρεί επί σειρά ετών γραφείο ως ελεύθερος επαγγελματίας παρέχοντας υπηρεσίες βοηθού λογιστή μεταξύ άλλων στο παρελθόν και στο Νίκο Βέρτη, με τον τελευταίο να αποτελεί έναν από τους πολλούς πελάτες του και όχι εργοδότης του.

Η δικαίωση δεν είναι μόνο οικονομική, καθώς ο Πολατίδης κατάφερε αρχικά να εξαπατήσει τα δικαστήρια και να εισπράξει χρήματα που δεν του οφείλονταν, τα οποία θα κληθεί τώρα να επιστρέψει, αλλά κυρίως ηθική, καθώς είναι εντελώς ψευδές και συκοφαντικό, αντίθετο στην ηθική και στις αξίες του Νίκου Βέρτη να παραμένει απλήρωτος ένας εργαζόμενος. Να σημειωθεί πως είχε ήδη προηγηθεί η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου που είχε δικαιώσει επίσης αμετάκλητα το Νίκο Βέρτη.

«Δεν φοβήθηκα, δεν υπέκυψα στις πιέσεις τους, περίμενα να δικαιωθώ»

Ο δημοφιλής ερμηνευτής δήλωσε μετά την απόφαση: «Διακόπτοντας την συνεργασία μου με κάποια άτομα, δέχτηκα μια σειρά από αμέτρητες ψευδείς εγκλήσεις και ψευδείς αγωγές εναντίον μου, ώστε να αναγκαστώ, με σκοπό να αποφύγω την δικαστική διαμάχη και την αρνητική δημοσιότητα, να τους καταβάλω χρήματα τα οποία δεν όφειλα για κανένα λόγο.

Η διαδικασία κατά την οποία κατηγορείσαι άδικα ενώπιον της Δικαιοσύνης με βάση τα ψέματα ανθρώπων που ευεργετήθηκαν επί σειρά ετών από εσένα, είναι δύσκολη και ψυχοφθόρα, ακόμη και αν πρόκειται αποκλειστικά για οικονομικής φύσεως ζητήματα. Από την αρχή ωστόσο είχα εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Γι’ αυτό δεν φοβήθηκα τα ψέματα της άλλης πλευράς, δεν υπέκυψα στις πιέσεις τους και περίμενα να δικαιωθώ.

Τέλος θα ήθελα να πω και κάτι ακόμα και κλείνω, γιατί δεν μου αρέσει στη ζωή μου να δίνω έμφαση στα αρνητικά γεγονότα.

Πολύς κόσμος παρακολουθώντας αυτή την άδικη περιπέτεια και συστηματική συκοφάντηση που υπέστην επί σειρά ετών, με ρωτούσε αν είμαι καλά, πάντα από πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους θέλω να πω ένα ευχαριστώ όμως θα ήθελα να επισημάνω και κάτι… Καλοί μου φίλοι, να ανησυχείτε μόνο για την υγεία, τα υλικά αγαθά μας ανήκουν μόνο παροδικά και όπως βλέπετε, δεν καθορίζουν την ευτυχία μας.

Σας αγαπώ όλους πολύ!»

Ο κ. Βέρτης το ποινικό σκέλος στο Γ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δίκασε την αυτεπάγγελτη μήνυση της επιθεώρησης εργασίας εναντίον του Βέρτη οπου κηρύχθηκε αθώος..

Ωστόσο,το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Απριλίου 2021 εκδόθηκαν αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, όσο και του Αρείου Πάγου, επί αιτήσεως του Νίκου Βέρτη για αναστολή της εκτέλεσης, οι οποίες τον δικαιώνουν…

Ο Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για «οργανωμένη ομάδα» που συνεργάζεται ενάντια στον Νίκο Βέρτη

Ελεύθερη Ώρα Ο Νίκος Βέρτης με βούλευμα του συμβουλίου του Δικαστήριου Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αποφανθεί ομοφώνως

Αθωώθηκε, Ο Νίκος Βέρτης με βούλευμα του συμβουλίου του Δικαστήριου Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αποφανθεί ομοφώνως τον έκρινε Αθωώ

Νίκος Βέρτης: Μερικές εύλογες απορίες για το κυνήγι μαγισσών των τοπικών αρχών της Θεσσαλονίκης εναντίον του στο ORAMA! Έρευνα-ρεπορτάζ του Νίκου Βάνη

Επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης έχασε τρεις φορές(!) τα ασφαλιστικά μέτρα προσπαθώντας να “μπλοκάρει” τις εμφανίσεις γνωστού καλλιτέχνη σε νυχτερινό κέντρο της πόλης

.