Η Προφητεία του Χάρρυ Κλυνν: Αν έρθει η Ν Δ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έρθει μοιραία σε μία Γερμανοποίηση ασχίστου είδους.

29 Ιουλίου 2022

Η Προφητεία και το πολιτικό μανιφέστο του Χάρρυ Κλυνν σε συνέντευξης στον Νίκο Βάνη:

Αν έρθει η Ν Δ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έρθει μοιραία σε μία Γερμανοποίηση ασχίστου είδους.

Χάρρυ Κλυνν: Με την ΝΔ και τον Μητσοτάκη Είναι αυτή η πειραματική προσπάθεια που θα γίνεται στον τόπο μας, για να την πληρώσει ο Ελληνικός λαός, για να δουν κατά πόσον υπάρχουν αντοχές στις λεγόμενες χώρες του νότου, τις οποίες η Ευρωπαϊκή Ένωση που δημιουργήθηκε για το καλό όλης της Ευρώπης με κύριο σύνθημα την αλληλοβοήθεια και αλληλεγγύη, οδηγείται μοιραία σε μία Γερμανοποίηση ασχίστου είδους.

Χάρρυ Κλυνν: Οικονομική διαχείριση των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι είναι πιστή στον ηγεμόνα.
Γιατί στην ουσία ένας είναι ο ηγεμόνας ο οποίος μεθοδεύει αυτό το πράγμα. Γίνεται όλη αυτή η κατάσταση στην οποία δεν αξίζει να βρίσκεται ο Ελληνικός λαός, γιατί είναι ένας λαός με τεράστια συνεισφορά στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Χάρρυ Κλυνν: Δεν αξίζει ο Ελληνικός λαός να έχει τέτοιους πολιτικούς ηγέτες, αγαπητέ Νίκο. Δεν αξίζει να έχει αυτά τα υποκείμενα τα οποία μέσα στην προσπάθεια που κάνουν να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους πιστεύω, και τις προσωπικές τους επιδιώξεις, φτάνουν στο σημείο να χαντακώνουν και στην κυριολεξία να υποθηκεύουν το μέλλον ενός λαού.

Χάρρυ Κλυνν: Τα σύνορα της Ελλάδος να τα αφήνουμε ξέφραγο αμπέλι, σε κάθε έναν να μπαίνει και να βγαίνει με της κυβέρνησης που έχουμε και που θα έρθουν δεν θα αλλάξει τίποτα διότι πείσω από αυτά εχει το όνομα Τζορτζ Σόρος.

Χάρρυ Κλυνν: Το πιστεύω ακράδαντα. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε κάτι αγαπητέ Νίκο έναντι των παιδιών μας, έναντι της ιστορίας του τόπου μας, έναντι του στοιχειώδους πατριωτισμού που μας έχει απομείνει σε τελευταία ανάλυση.

Χάρρυ Κλυνν: Η Ν Δ Θα διοίκηση με στελέχη από το (σημιτικό) ΠΑΣΟΚ Η κατάρρευση των ηθικών αξιών επί διακυβέρνησης Σημίτη, εξελίχθηκε σε μία δεξαμενή λυμάτων που φαίνεται ότι ξεχείλισε όταν ο εκσυγχρονισμός επανήλθε στην εξουσία μέσω του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χάρρυ Κλυνν: Ο εκσυγχρονισμός του Σημίτη λοιπόν όπως και τον λοιπόν, είχε ένα βασικό όπλο. Την διάλυση των ηθικών αξιών της ελληνικής κοινωνίας, διότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος όχι μόνο για τις εθνικές υποχωρήσεις που ονειρευόταν ο Σημίτης.

Χάρρυ Κλυνν: Διότι το όλο μιντιακό σύστημα του εκσυγχρονισμού του Σημίτη και έτσι όπως δομήθηκε, επέτρεψε στην συμμορία του αίσχους να αποκτήσει μία πρωτοφανή δύναμη.

Χάρρυ Κλυνν: Ν Δ που θα έρθει με τον Μητσοτάκη δεν θα έχει καμία σχέση με τον Καραμανλή θα µοιάζει με την διαπλοκή» του Σημίτη που θα κατασπαταλά το δημόσιο χρήμα.

.