Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Επιστρέφει στην πόλη της Θεσσαλονίκη όπου και τον έχει ανάδειξη…

21 Ιουλίου 2022

Dimitris Vanis Multidisciplinary Visual Artist..COVER ARTWORK artbyvanis.

Ρεπορτάζ Ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Επιστρέφει στην πόλη της Θεσσαλονίκη όπου και τον έχει ανάδειξη…

Από 5 Αυγούστου 2022 κάθε Παρασκευή και Σάββατο για λίγες εμφανίσεις ::

O Αυτοκράτορας στην διασκέδαση, Ο Νίκος Βέρτης στο ORAMA The Music Show στην Θεσσαλονίκη,

Ο Νίκος Βέρτης και ένα κοινό να απoθεώνει αυτό το υπερθέαμα (χωρίς καμιά δόση υπερβολής) που για ακόμα μια φορά θα παρουσιάσει ο Βορειολλαδίτης ερμηνευτής.

Ο Κόσμος αποδεικνύετε ότι θα τιμήσει αυτόν που το αξίζει .

Σε αυτήν την κατηγορία βρίσκεται δικαιωματικά ο Νίκος Βέρτης στο καλλιτεχνικό στερέωμα .

Ο Νίκος Βέρτης ο οποίος ξέρει να προσφέρει στο κοινό γι΄ αυτό και ανταμείβεται με την επιτυχία που απολαμβάνει σήμερα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Μια κίνηση που δείχνει και το επιχειρηματικό άστρο του Νίκου Βέρτη, ο οποίος για ακόμη μια φορά βάζει τα γυαλιά στους επιχειρηματίες του χώρου με σύμμαχο φυσικά ένα κοινό που τον ακολουθεί πιστά και υποστηρίζει τις επιλογές του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεφημερίδας Ελληνικό Φαινόμενο, πληροφορίες που πουθενά αλλού δεν έχουν γραφτεί, είμαστε σε θέση να δώσουμε ρεπορτάζ εκ των έσω,

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει γαι τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko fenomeno.com

.