Η Διασκέδασης στην ΔΕΘ Ο Νίκος Βέρτης στο ORAMA The Music Show Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Vogue Club και η Μούσες εν χορώ με τον Δημήτρη Χρυσοχοίδης…

14 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ Ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης

Η Διασκέδασης στην ΔΕΘ Ο Νίκος Βέρτης στο ORAMA The Music Show Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Vogue Club και η Μούσες εν χορώ με τον Δημήτρη Χρυσοχοίδης…

Ο Νίκος Βέρτης «ORAMA The Music βγήκε στη σκηνή, χαμογελαστός, πάντα στην πιστά είναι εντυπωσιακός, όπως και η λατρεία που γνώρισε από το κοινό της πόλης.

Ο Νίκος Βέρτης ο οποίος ξέρει να προσφέρει στο κοινό γι΄ αυτό και ανταμείβεται με την επιτυχία που απολαμβάνει σήμερα οποσ στο ORAMA The Music Show με πελατεία Οι Βούλγαροι Οι Ρουμάνων Οι Israel και την Αμερική αλλά και από το εξωτερικό οπού ήρθαν και για την ΔΕΘ.

Ο Νίκος Βέρτης Αν και εντυπωσιακό φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς το κοινό αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό ότι ξέρει να ανταμείβει αυτόν που τον σέβεται τόσο με την ποιότητα των τραγουδιών και των δισκογραφικών του δουλειών όσο και με την ποιότητα της προσφοράς υπηρεσιών στο χώρο των εμφανίσεων.

Ο Νίκος Βέρτης στο ORAMA The Music Show και τελευταίες καλοκαιρινές εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη είναι 24 Σεπτεμβρίου ..

Από την άλλη Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Vogue Club με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη ξεκίνησε της εμφανίσεις Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, θα μας κρατάει συντροφιά στον πιο σύγχρονο χώρο διασκέδασης Vogue Club !

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Vogue Club περάσαν σχεδόν ολη η υπουργοί που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ Που προτίμησαν να διασκεδάσουν στο Vogue Club αλλά και Ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, τα λουλούδια πήγαιναν κα ερχόντουσαν υπήρξε καλό κλήμα, οπου έρανε με λουλούδια τον Νίκο Οικονομόπουλο «Βουνό» από ροδοπέταλα .

Στον Νίκο Οικονομόπουλο διασκέδαζε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους  Συνεργάτες του όπου από “Βροχή” από λουλούδια  απόθεσαν στα πόδια του! Ο Νίκο Οικονομόπουλο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εχει Δίπλα του τον ταλαντούχο Γιώργο Λιβάνη , ένας απ’ τους πιο ολοκληρωμένους λαϊκούς ερμηνευτές της νέας γενιάς, καθώς και η εκρηκτική Ήβη Αδάμου , ένα απ’ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της γυναικείας ποπ σκηνής.

Οι καλοκαιρινές Μούσες εν Χορώ με τον Δημήτρη Χρυσοχοίδης…και τον τον Κώστα Μικέλη και με λαπάρες καλλιτέχνιδες δημιουργήθηκαν από την ανάγκη του κόσμου για ποιοτική διασκέδαση καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Κατά την καλοκαιρινή σεζόν οι Μούσες ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται όσους επιθυμούν να περάσουν μαγικές καλοκαιρινές βραδιές. Η μουσική σκηνή του νυχτερινού κέντρου ενδείκνυται για χορό μέχρι πρωίας. Οι καλλιτέχνες αναλαμβάνουν την διασκέδαση των θαμώνων ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια.

Στις Μούσες εν Χορώ ο Δημήτρη Χρυσοχοίδης.. δεν σταμάταει ούτε λεπτό και οι τραγουδιστές κάθε βράδυ ξεσηκώνουν τους θαμώνες με τα τραγούδια που ερμηνεύουν.

Τόσο επάνω στην σκηνή όσο και επάνω στα τραπέζια οι επισκέπτες του νυχτερινού μαγαζιού παρουσιάζουν τις χορευτικές τους ικανότητες. Το κέφι Μούσες εν Χορώ φθάνει στα ύψη κάθε νύχτα και οι θαμώνες χορεύουν και διασκεδάζουν μέχρι και τις πρώτες ώρες της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεφημερίδας Ελληνικό Φαινόμενο, πληροφορίες που πουθενά αλλού δεν έχουν γραφτεί, είμαστε σε θέση να δώσουμε ρεπορτάζ εκ των έσω,

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει γαι τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko fenomeno.com

.