Ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσακουμάκος ιδιοκτήτης του Κέντρο Αθηνών του , τα χρωστούμενα από της Προκαταβολές του παρελθόντος, και το “σπάσιμο” της συμφωνίας, ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή…

20 Σεπτεμβρίου 2022

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσακουμάκος ιδιοκτήτης του Κέντρο Αθηνών του , τα χρωστούμενα από της Προκαταβολές του παρελθόντος, και το “σπάσιμο” της συμφωνίας, ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή…

Επρόκειτο να εμφανιστούν οι δύο καλλιτέχνες, μετά την διακοπή της συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά, πριν καν το σχήμα ξεκινήσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί το “Κέντρο Αθηνών”, τόσο ο Διονύσης Σχοινάς, όσο και η Καίτη Γαρμπή, όπως μας ενημέρωσε έλαβαν εξώδικα και τους ζητά το ποσό των 60.000 ευρώ.

Εξώδικα σε Σχοινά-Γαρμπή: Τι λέει ο δικηγόρος του επιχειρηματία του κέντρου διασκέδασης

Ο Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος του επιχειρηματία του κέντρου διασκέδασης που θα εμφανιζόταν ο Διονύσης Σχοινάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη, επιβεβαίωσε ότι έχουν αποσταλεί δύο εξώδικα «έχουν σταλεί δύο εξώδικα ένα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή».

Σχετικά με την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά ανέφερε ο δικηγόρος: «Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Ενώ για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Σχετικά με τους λόγους διάλυσης της συνεργασίας σχολίασε ο γνωστός ποινικολόγος κος Αγαπηνός: « Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

.