Η δυο νομοί του Καποδίστρια και τον Καλλικράτη που σκοτώνουν την ύπαιθρο και τον πληθυσμό, Και τον κακό τους τον καιρό, Οι πολιτικοί που ψήφισαν τους νομούς της ληστοσυμμορίας κατά παραγγελία!

16 Νοεμβρίου 2022

Η δυο νομοί του Καποδίστρια και τον Καλλικράτη που σκοτώνουν την ύπαιθρο και τον πληθυσμό, Και τον κακό τους τον καιρό, Οι πολιτικοί που ψήφισαν τους νομούς της ληστοσυμμορίας κατά παραγγελία!

Η ερημία των τόπων της υπαίθρου του Καποδίστρια και τον Καλλικράτη της επαρχίας και γενικά του πληθυσμού.

Είναι η μοίρα που μας κατατρώγει, πληθυσμιακά, και μας ωθεί σε αυτό που από «ξύπνιους» ( μα και πονηρούς ) ωθούμενοι, και που με χαρά διεκδικούμε και κερδίζουμε, και με την ίδια χαρά, μετά από χρόνια, να διεκδικούμε και να κερδίζουμε το…..αντίθετο.

Η ταμπακέρα είναι η ερημία των τόπων της υπαίθρου, δηλ. της επαρχίας, και γενικά του πληθυσμού.

Ποιός δεν θυμάται τις…..τότε κραυγές για αποκέντρωση των πόλεων και ενίσχυση των περιφερειών. Βιβλίο γεμίζουν οι τότε υποσχέσεις για την τόνωση της περιφέρειας.

Σήμερα; Πάλι βιβλίο γεμίζει με τους λόγους που συνέβαλαν στην ερήμωση αυτής, με κορυφαίους τον Καποδίστρια και τον Καλλικράτη, που με την συνένωση των τοπικών αυτοδιοικήσεων, για λόγους οικονομικούς, κατάφεραν την μή ανάπτυξη αυτών και ως εκ τούτου εγκατάλειψη της αραιάς κατοίκησης, αφού άρχοντα εκλέγει η πυκνοκατοίκηση.

Η πλειοψηφία νικάει.

Συνεπώς ο Άρχων, δες δήμαρχος, λογικά προς τα πού θα στραφεί προς απόκτηση δημοφιλίας;

Να λοιπόν η παρακμάζουσα ύπαιθρος που φωνάζει και κλαίει για την μή ύπαρξη εργατών γης.

Αυτά λοιπόν και άλλα πολλά, συν την ατεκνία «ένεκα συντροφικότητας» που μέχρι την Προεδρία την έφτασε ο Μητσοτάκης, ίσως για παράδειγμα προς μίμηση, αφού οι υπάρχοντες ψηφίζουν, και όχι οι «ερχόμενοι»!! Ερχόμενα λοιπόν τα χάλια μας.

Ίσως να μας αγγίζουν κιόλας, όμως να που δεν τα αισθανόμαστε. Τώρα για λήψη μέτρων αντιστροφής της «κατηφόρας»;

Εδώ γελάνε!! Από ποιόν; Απο ποιούς;

Έλα όμως που μέσα στους ποιούς κάποιοι υπάρχουν που ο λαός δεν αφίεται, εντέχνως δεν αφήνεται, να ξεχωρίζει!!

Πως να ξεχωρίσει, όταν τον φλομώνουν την μια με το ένα και με την άλλη τ άλλο;

Δηλαδή όλα αυτά τα εντός της χώρας σήμερα συμβαίνοντα καί που μας τα σερβίρουν για γιγαντιαία, αλλά έλα που όμως είναι μηδαμινά συγκρινόμενα με την συρρίκνωση των Ελλήνων!!

Ειπώθηκε δε πως μήν ανησυχείτε, το πρόβλημα θά λυθεί με εισαγωγές αφού εμείς δεν παράγουμε.

Περιμένοντας λοιπόν τους βαρβάρους μεγάλε Αλεξανδρινέ!!!

.