Στο Ανάκτορο του «Tokyo Theater Athens» Η Ιουλία Καλλιμάνη ανεβάζει την διασκέδαση στην Αθήνα…

22 Δεκεμβρίου 2022

«Tokyo Theater Athens» με την Ιουλία Καλλιμάνη έχουν φέρει αναταραχή στην διασκέδαση της Αθηνάς…

Η Ιουλία Καλλιμάνη, η ταλαντούχα λαϊκή ερμηνεύτρια που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο «Tokyo Theater Athens» , παρουσιάζει το νέο της Τραγούδι με το «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» με την συνεργασία του Μιχάλη Τουρατζίδη που κάνουν τον  κόσμο να διασκεδάσει με το ζεστό περιβάλλον και της ωραίες μουσικές και τα τραγούδια της Ιουλία Καλλιμάνη  στο «Tokyo Theater Athens».

Οι θεατές του «Tokyo Theater Athens» γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί, που ενδιαφέρονται κάθε φορά ΑΠΟ ΤΟΝ επιχειρηματία Γιάννη Βουτυράκο και τον Μιχάλη Τουρατζίδη να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάσει σε ένα «Tokyo Theater Athens», Με το πιο ζεστό κείνο στην διασκέδαση της Αθηνάς.

Το εξαιρετικό προσωπικό του«Tokyo Theater Athens» και ο Σταύρος Βουτυράκος που με το χαμόγελο του και την εξαιρετική υποδοχή καλωσορίζει τους απαιτητικούς θαμώνες του «Tokyo Theater Athens» που έχουν την απεριόριστη φιλοξενία από το προσωπικό του«Tokyo Theater Athens».

Η Ιουλία Καλλιμάνη σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει τα  νέα τραγούδια που ο Μιχάλης Τουρατζίδης έχει, στην φαρέτρα του.

Τα δυο πρώτα τραγούδια ένα από αυτά τον στοίχο τον υπογραφή ο Βασίλης Καρράς και την μουσική ο Μιχάλης Τουρατζίδης «όπου» είναι σίγουρο ότι θα γκρεμίσει την διασκέδαση σε πανελλαδικά Πρότυπα που είναι  γνώστης τον σουξέ μια και αρκετά χρονιά έχει ανάδειξη πολλούς καλλιτέχνες του  πενταγράμμου  ..

Η Συνεργασία με τον επιχειρηματία Γιάννη Βουτυράκο και τον Μιχάλη Τουρατζίδη και της Ιουλία Καλλιμάνη το μελών είναι λαμπρό, το Tokyo Theater Athens, είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε άκρως ανακαινισμένο παγκοσμίου κλάσης φώτα με εκατομμύρια λεντ αλλά και επίπεδες οθόνες, ήχο και της «πινελιές» live clubbing ευρωπαϊκών προδιαγραφών και παγκοσμίους κλάσης club.

Η Αννίτα Πάνια με την Νικολέττα βουτυρικού και την παρέα της στο  Tokyo Theater Athens…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεφημερίδας Ελληνικό Φαινόμενο, πληροφορίες που πουθενά αλλού δεν έχουν γραφτεί, είμαστε σε θέση να δώσουμε ρεπορτάζ εκ των έσω..

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει για τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko fenomeno.com.

«Tokyo Theater Athens» με την Ιουλία Καλλιμάνη

 

.