Ο Νίκος Βέρτης δήλωσε στο Νίκο Βάνη, Τέλος Εποχής για το ORAMA The Music Show στην Θεσσαλονίκης.

20 Ιανουαρίου 2023

Ο Νίκος Βέρτης δήλωσε στο Νίκο Βάνη,

Τέλος Εποχής για το ORAMA The Music Show στην Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Βέρτης μετά από 25 ετη και πριν που είχε εμφανιστή και στο ίδιο κέντρο ροδών έφτασε το Τέλος Εποχής.

Σε νέο Ιστορικό χώρο στην περιοχή Δυτική Θεσσαλονίκη «όπου» θα γίνει ο νέο το κέντρο του Νίκου Βέρτη.

 

Ένα Ιστορικό Ρεπορτάζ Νίκος Βάνης

Η Μπλεγμένη η Επιχειρηματίες τον κέντρων της Θεσσαλονίκης, ο τραγουδιστής πολιτικού σύστημα της Ελλάδας με έναν εκλιπόντα Επιχειρηματία και με τον τραγουδιστή με ΟΦΣΟΡ ΕΤΕΡΙΕΣ στο Ισραήλ, και πάει λέγοντας.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας βρέθηκε τρεις φορές στην αίθουσα ασφαλιστικών μέτρων στον 3ο όροφο του δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης και έχασε απανωτά κάθε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε για το γνωστό νυχτερινό κέντρο της ανατολικής πλευράς της πόλης προσπαθόντας έτσι να σταματήσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του συγκεκριμένου καλλιτέχνη.

Το γεγονός φυσικά δεν προκαλέι καμία έκπληξη καθώς ο τραγουδιστής έχει με το μέρος του όλα τα στοιχεία και δεδομένα της υπόθεσης.

Έκτοτε ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει επιδοθεί σε έναν αθέμιτο λυσσαλέο πόλεμο εναντίων του με τον οποίο μάλιστα είχε παλαιότερα συνεργαστεί, προσπαθώντας συνεχώς να βάλει εμπόδια στις εμφανίσεις του στην πόλη, πράγμα που φυσικά δεν έχει καταφέρει καθώς ο καλλιτέχνης έχει όπως γράψαμε το δικαιό με το μέρος του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον Οκτώβριο εκκρεμεί συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος του επιχειρηματία από πλευράς καλλιτέχνη.

Ωστόσο, εκτός από το αστικό κομμάτι της διαφοράς και τις διεκδικήσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει καταθέσει αγωγή για προσβολή της προσωπικότητάς του στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Αφορμή στάθηκαν δηλώσεις του επιχειρηματία και σημερινού αντιδίκου του σχετικά με την υπόθεση της Θεσσαλονίκης, με τον τραγουδιστή να θεωρεί ότι έχει προσβληθεί και συκοφαντηθεί δημοσίως.

Ένα Ιστορικό Ρεπορτάζ Νίκος Βάνης

Τα «καρφώματα στα νυχτερινά κέντρα χαλάει Νυχτερινή ζωή στη Θεσσαλονίκη

τα καρφώματα στα νυχτερινά κέντρα χαλάει την Νυχτερινή ζωή στη Θεσσαλονίκη έτσι έχουν τα πράγματα. επιχειρηματίες καρφώνουν ο ένας τον άλλον για παράδειγμα ποση χωρητικότητα έχει το νυχτερινό κέντρο. 600 ατόμων 2.500 άτομα 1600 άτομα. Και το καλοκαίρι έχει μόνο τρία νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη .

Τον χειμώνα έχει Δώδεκα νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη.θα συνεχιστούν τα καρφώματα. κάνω μια ερώτηση στους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης.έγκυρες πληροφορίες elliniko fenomeno.gr

Ο έλεγχος για την χωρητικότητα. και στο χώρο στάθμευσης των νυχτερινών κέντρων Ο έλεγχος θα γίνεται και το χειμώνα.χαμένη.

θα είναι η επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη. και Κερδισμένο το ελληνικό κράτος……………

Ιστορικό Ρεπορτάζ Νίκος Βάνης

Νίκος Βέρτης: Μερικές εύλογες απορίες για το κυνήγι μαγισσών των τοπικών αρχών της Θεσσαλονίκης εναντίον του στο ORAMA! Έρευνα-ρεπορτάζ του Νίκου Βάνη

Έρευνα-ρεπορτάζ του Νίκου Βάνη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News …της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα

Τις τελευταίες μέρες διακρίνω μια τάση για προσπάθεια άντλησης προκαθορισμένων συμπερασμάτων μέσα απο σωρεία δημοσιευμάτων ιστοσελίδων οι οποίες προσπαθουν να βγάλουν είδηση γύρω από ένα όνομα (στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Νίκος Βέρτης), με τον γνωστό “κίτρινο” τρόπο πάντα πάνω στο κυνήγι του πολυπόθητου κλικ και ουσιαστικά αναπαράγοντας μια ψεύτικη είδηση πέρι λουκετών και παραβάσεων του νόμου. Όλα αυτά για ένα καλλιτέχνη, ο οποίος αν μη τι άλλο δεν έχει απασχολήσει ποτέ την δημοσιότητα παρά μόνο με τα τραγουδια του και τις πολλές επιτυχίες του.

Επειδή λοιπόν έχω ιδία γνώση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα λόγω της ενασχόλησης με το ρεπορτάζ του χώρου της διασκέδασης για δεκαετίες, παραθέτω το θέμα ώς έχει και θέτω τα κρίσιμα ερωτήματα τα οποία απασχολούν εμένα και όπου θεωρώ ότι κρύβεται όλη η ουσία της υπόθεσης.

Θα ξεκινήσω από το συμπέρασμα μου πάνω στο θέμα πριν αναλύσω τα δεδομένα αυτής της πολύ περιέργης υπόθεσης: Οι τοπικές αρχές απονέμουν δικαιοσύνη επιλεκτικά από ότι φαίνεται και προφανώς ενοχλεί η επιτυχία της μοναδικής επιχείρησης νυχτερινού κέντρου που τα τελευταία 20 χρόνια στην περιοχή του αεροδρομίου πλήρωσε όλες υποχρεώσεις προς το κράτος και δούλεψε με όνομα, επίθετο και όχι με αχυράνθρωπους όπως συνηθιζόταν μέχρι σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στον χώρο της διασκέδασης ειδικότερα.

Ψευδείς καταγγελίες… Εισαγγελικές παραγγελίες που ξεγελάνε δικαστικούς, αστυνομία, δήμο και μια εμμονή στον συγκεκριμένο καλλιτέχνη και το νυχτερινό κέντρο ORAMA χωρίς προηγούμενο… Άραγε γιατί ενοχλεί αυτή η συγκεκριμένη επιχείρηση που απασχολεί 140 ανθρώπους, γιατί σε κάθε μέρα των προγραμματισμένων εμφανίσεων οι τοπικές αρχές “δίνουν το παρόν” πραγματοποιώντας έλεγχο υπεράριθμων φθάνοντας στο σημείο να επιβάλουν αστρονομικό πρόστιμο ύψους 85000!

Όλα αυτά μόνο σ’αυτην την επιχείρηση (!) που παρουσιάζει και αναδεικνύει τίποτα περισσότερο από το πρόγραμμα της και όχι κάποιο άλλο προϊόν.

Γίνεται λόγος για τις φωτιζόμενες μαρκίζες του κέντρου, οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση 300 μέτρων απο τον δρόμο και πάντα μέσα στον ιδιωτικό χώρο όπου στεγάζεται το κέντρο διασκέδασης ORAMA. Την ίδια στιγμή που τριγύρω στην ίδια περιοχή υπάρχουν εκατοντάδες διαφημιστικές παράνομες μαρκίζες πάνω στο δρόμο με τεράστιο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς.

Αναρωτιέμαι λοιπόν με ποια κριτήρια και από ποιούς γίνεται η επιλογή των ελέγχων για τις αφίσες, διότι από ότι φαίνεται τον Αύγουστο του 2018 ανακάλυψε η αστυνομία της Θέρμης ότι υπάρχουν στην περιοχή φωτιζόμενες πίζες!

Πως συμβαίνει τελικά τον τελευταίο καιρό να υπάρχει αυτή η ιδιαίτερη ευαισθησία των τοπικών αρχών προς το θέμα αυτό πάντα όμως μονόπλευρα (απέναντι στην συγκεκριμένη επιχείρηση) και χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος αφού οι συγκεκριμένες αφίσες (και μοναδικές σε όλη την πόλη) βρίσκονται μέσα στον χώρο του μαγαζιού και όχι πάνω σε κεντρικό δρόμο.

Άραγε αυτοί οι δυο-τρεις υπάλληλοι της αποκεντρωμένης διοίκησης 20 χρόνια δεν έβλεπαν τις ίδιες αφίσες εκεί; Τώρα τους ενόχλησαν ή μήπως νομίζουν ότι με το γεγονός ότι έγραψαν στο παρελθόν τρία-τέσσερα μαγαζιά με εταιρείες φάντασμα θα τους απαλλάξουν απο τις τύψεις ή κατηγορίες της απονομής επιλεκτικής δικαιοσύνης.

Γιατί άραγε η αστυνομία της Θέρμης στις αναφορές της παρουσιάζει σαν εγκληματίες τους ανθρώπους του συγκεκριμένου κέντρου που αντιστέκονται στους εκβιαστικές πιέσεις κάποιων, που αν δεν είναι εκβιαστικές τι άλλο μπορούν να θεωρηθούν, την στιγμή που είναι η μόνη επιχείρηση που λειτουργεί με όνομα και επίθετο τα τελευταία δυο τρία χρόνια και έχει πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της.

Ερώτηση: Πόσους ελέγχους άραγε υπεράριθμων έχουν πραγματοποιήσει οι ίδιες αρχές πού διοικούν την περιοχή τα τελευταία 20 χρόνια;

Επίσης, πως προκύπτουν οι αναφορές της Αστυνομίας Θέρμης στο ότι δεν έχει νόμιμη είσοδο-έξοδο το κατάστημα ενώ πριν τους έχει υποδειχθεί συγκεκριμένα ότι υπάρχει νομιμότατη…;

Εκεί ξοδεύονται λοιπόν τα χρήματα των βαρέα φορολογουμένων Ελλήνων πολιτών, ώστε οι Ελληνες αστυνομικοί να απασχολούνται και να βρίσκονται κάθε βράδυ στο νυχτερινό κέντρο για να πραγματοποιούν μονόπλευρα ελέγχους υπεράριθμών την ίδια ώρα που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο;

Αυτή είναι η προστασία που προσφέρει η Ελληνική Αστυνομία στον Έλληνα πολίτη και φορολογούμενο, ο έλεγχος των υπεράριθμών και των παράνομων φωτιζόμενων πινακίδων μιας συγκεκριμένης επιχείρησης;

Συμπερασματικά και απορώντας πάντα, πρόκειται τελικά για σοβαρή διενέργεια έργου από την Αστυνομική διεύθυνση Θέρμης και της αποκεντρωμένης διοίκησης ή για κυνήγι μαγισσών με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων;

Νίκος Βέρτης: Μερικές εύλογες απορίες για το κυνήγι μαγισσών των τοπικών αρχών της Θεσσαλονίκης εναντίον του στο ORAMA! Έρευνα-ρεπορτάζ του Νίκου Βάνη

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, Η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει γαι τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko – fenomeno.com

.