Το καλύτερο λαϊκό σχήμα στην Αθήνα ο Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς που σπάει πόρτες

6 Φεβρουαρίου 2023

Ρεπορτάζ Ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης

Το καλύτερο λαϊκό σχήμα στην Αθήνα ο Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς που σπάει πόρτες…

Oι δύο σπουδαίοι λαϊκοί ερμηνευτές, Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς ενώνουν τις δυνάμεις τους, στο «Vegas Live Stage» στην Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο, και υπόσχονται, το πιο αυθεντικό πρόγραμμα διασκέδασης!

Η είδηση της σύμπραξής τους, προκάλεσε αναταραχή, στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη.

Ο μέσος Έλληνας θελη τον Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς που μέχρι κι εκείνη τη στιγμή είχε μάθει διασκεδάζει, ακούγοντας ζωντανά τον αγαπημένους τους λαϊκούς καλλιτέχνες τον Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς να ερμηνεύουν τα άσμα που τον έκανε να αγαπήσει, να χωρίσει, να καψουρευτεί.

Δεν κλείστηκε σπίτι του και έβαλε πλώρη για το «Vegas Live Stage» στην Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο να ακούσει τους δύο λαϊκούς ερμηνευτές, ΤΟΝ Σταμάτης Γονίδης Και Ζαφείρης Μελάς ΓΙΑ ένα ποτήρι ουίσκι να καψουρευτούν.

Σχεδόν χαραγμένη στο ελληνικό DNA Τα τραγούδια του Σταμάτη Γονίδη και του Ζαφείρη Μελά Βέβαια για να λέμε την αλήθεια, τα λαϊκά κομμάτια είχαν το δρόμο τους στους δύο ερμηνευτές, Σταμάτη Γονίδη και τον Ζαφείρη Μελά.

Τα τραγούδια που στους περισσότερους από εμάς έμεναν χαραγμένα στο μυαλό, ήταν αυτά που γράφτηκαν και ερμηνεύτηκαν μέχρι και την περασμένη δεκαετία.

Ο κόσμος, όμως, φαίνεται ΟΜΟΣ στηρίζει και πάλι το παλιό καλό λαϊκό τραγούδι.

Το μπουζούκι στα κομμάτια τους του Σταμάτη Γονίδη και του Ζαφείρη Μελά μας χαρίσουν ζεϊμπέκικα, τα οποία μας δημιουργούν μνήμες μιας άλλης εποχής.

Το σύνθημα της αντεπίθεσης του ζεϊμπέκικου είχει δοθεί στον κόσμος να χαρεί τα τραγούδια του Σταμάτη Γονίδη και του Ζαφείρη Μελά

Ο Σταμάτη Γονίδη και του Ζαφείρη Μελά Αγαπάν την ορθοδοξία …

Τώρα πρόταση υπάρχουν και από την Θεσσαλονίκη αλλά κα Όλη την Ελλάδα ΚΑΙ ΤΟ Εξωτερικό

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, Η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει γαι τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko – fenomeno.com

 

 

.